היי אני חדשה.... =]]

ayana19

New member
היי אני חדשה.... =]]

הייתי מזמן מזמן מזמן בפורום קצת אבל עכשיו חזרתי שוב! =] אממממ...יש לי שאלה בקשר לפרק עם מלקולם מקדואל שהוא המספר הבריטי, בפרק עם פיפ...איך קוראים לפרק הזה??? ועוד פרק שנקרעתי ממנו ממש היה הפרק שקייל מחפש את מיסטר הנקי ושהם עושים סרט על חג המולד וזה...איזה פרק זה!? חג שמחחחחחח !!!! =]]

g a g a

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואני מאמינה שתקבלי תשובה לשאלותייך בקרוב
שהות נעימה

Catelyn

New member
ברוכה הבאה!

לפרק עם פיפ קוראים Pip או Great Expectations, על שם ספרו של צ'ארלס דיקנס ("תקוות גדולות", בתרגום לעברית), שעליו מבוססת הפארודיה בפרק. כל הפרק הוא בעצם פארודיה על הספר, כשפיפ של הסדרה תואם לילד פיפ בספר. פיפ עצמו נעשה מלכתחילה כפארודיה על הדמות בספר הנושאת את שמו (פיפ של סאות' פארק גם מתחיל לתת הסבר לשמו באחד הפרקים, הסבר שזהה לזה שהילד פיפ בספר נותן). בספר מדובר בילד נחמד בצורה מוגזמת לגמרי, כל-כך נחמד שכשפושע שברח מן הכלא תופס אותו ומאיים לרצוח אותו, הוא מודה לו על נחמדותו, מביא לו אוכל, דואג לשלומו, ומקווה בכל ליבו שלא יתפס ויושלך חזרה לכלא! מכאן ניתן להבין למה הדמות של פיפ בסאות' פארק היא פארודיה על הדמות הזו... הפרק השני הוא Chef's Chocolate Salty Balls (פרק 209).

negy1993

New member
נחמד שהסברת על הפרק

תודה רבה
עכשיו אני לפחות מבינה קצת את הפארודיה... ודרך אגב, הפרק השני הוא לא מה שציינת, אלא הפרק הוא A Very Crappy Christmas (הפרק האחרון בעונה הרביעית, 417 אם אני לא טועה...)

ayana19

New member
אמממ..תודה על הקבלת פנים ! XD

אני לעולם לא אשכח את הפעם הראשונה שראיתי סאות פארק בגיל 9...זה היה הפרק שכולם הולכים למשפחה של קרטמן ופוגשים את דוד שלו שברח מהכלא או משהו..זו הייתה אהבה ממבט ראשון...חחחחחחחחח XD בכל מקרה...אחלה פורום!!! =] אני מקווה להשתלב!

למעלה