היי אני חדשה!

MTS GirL

New member
היי אני חדשה!

היי לכולם\לן אני מיכל ואני צופה קבועה של בנות גילמור אז אתם תתחילו לראות אותי הרבה ועד ההודעה הבאה שלי אילליקה!! MICHELLE

victorya

New member
אותו הדבר!!../images/Emo97.gif

מכיוון שלא בא לי לנסח הודעת "אני חדשה" גם, אני אעתיק את ההודעה של ^^ -מיכל...?- שלמעלה. מקווה שלא מפריע לך!! ואם כן אז תגידי, ואני, אאלץ לנסח הודעת "אני חדשה" או בקיצור "א.ח" לבדי. בתודה מראש- שירה נ.ב נכון שדין ממש ממש חמוד, ובמיוחד בקטע הזה שהוא בא לבקר את הסבא והסבתא של רורי וזה... נו.. אני לא מתכוונת לכתוב את כל הפרק... לא משנה!! אהה.. אם כבר... הפלפל (שם למטה ולמעלה) הוא אהובי, ו-ל-כ-ן, אבקש לקבל חסות על האייקון! (אלא אם כן הוא של מישהו כבר..) לפי הנ"ל (תודה מראש, שוב) שירה

ללו

New member
ברוכות הבאות!../images/Emo13.gif

ו...נראה לי שהפלפל כבר שייך למישהו...
נשיקות

roooonnie

New member
היי, ברוכות הבאות....

ואני משתמשת ב-
(RHCH) אבל אין לי בעיה שתשתמשי בו גם......
רוני

z O e i

New member
ברוכות הבאות לפורומינו הצנוע...

התרצו לשתות משהו? "קראתן הודעה? שרפתן קלוריה! פנקו את עצמכן בעוד פפסי מקס!" (אכן, פרסומת סמויה... מה תעשו לי??) שיגיע כבר יום ראשון!!!!!!!!

victorya

New member
פפסי מקס??../images/Emo97.gif??>>>../images/Emo130.gif

איכס! סליחה... אין לי כוונה מיותרת להעליב... בכ"מ (בכל מקרה...) תודה על קבלת הפנים הידידותית! אווו.... איזה כאב ראש יש לי! השכנים עושים המון רעש עם איזה מכשיר מרעיש במיוחד!! (לפעמי אני גולשת לנושאים שלא מעניינים אף אחד, חוץ ממני. אחד מהמון חסרונות כתיבה שלי....) בכ"מ שוב, הייתי רוצה להביע את דעתי לגבי לוק (בלעע) שאני חושבת שהוא לגמרי לא מתאים ללורליי, ויותר מזאת, אני חושבת שכל הבחורים שהיא הייתה אתם עד כה הם... בלעע אחד גדול! מקס?? (פוץ) הזה... נו... אבא של רורי... (כיחס) ולוק???? (כפי שנאמר- מן הפח אל הפחת!) ולא רק, שלורליי ממש מתוקה והיא נצמדת רק לנאכסה של הנאכסות! ב-ק-יצ-ו-ר: טענתי היא: שצריך להביא אנשים שידעו לבחור שחקנים טובים יותר... להתראות, ביי ביי בברכת יום טוב והמון תודה (אם הגעתם עד כאן זה אומר שקראתם הכל?...) שקראתם את קיטוריי! חחחח.... אני נהנת להשאיר הודעות פסיכיות כאלה.. נ.ב: אם האייקון פלפל שלך, אז אני אבחר ב...
ברשותכם...

למעלה