היי אני חדשה..

Liat K A

New member
היי אני חדשה..

אני אוהבת את המורדים ותמיד אהבתי..אני חושבת הייתי בפורום הזה כמה פעמים מזמן.. הייתי בכל ההופעות שלהם..ועד עכשיו אני אוהבת את המורדים ורואה כל יום בפוקס קידס [או שמה נומר ג'טיקס]. חיפשתי הרבה זמן מקום פעיל שקשור במורדים גם עכשיו..כל האתרים שהיו נסגרו. נכנסתי וכלכך נהנתי לקרוא לראות תמונות של המורדים מעכשיו. ראיתי פה כמה דברים שנורא עיניינו אותי.. לא ידעתי שלואיסנה עזבה את ארווי , למה?.. אתם מכירים אולי סדרות חדשות של הכוכבים..? אני ישמח להיצתרף לפורום, ליאת3>

נטלי 97

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif הישתלבות נעימה..../images/Emo13.gif

אני נטלי .. בקשר ללואיסנה היא הבריזה להופעות בספרד

y0n15

New member
לליאת

ליאת מה קורה אני גם חדש וגם אני מת על המורדים אבל באמת לואיסנה עזבה את ארווי?

איסל

New member
היייייייייייי

אז את חולה על המורדים את גם חולה על רבלדה? זה כמו המורדים בגרסה מקסיקנית מאוד מעניינת והשירים שלהם מזה יפים ת`אמת רבלדה פי1000 על המורדים תכתבי לי מה דעתך בנושא...

איסל

New member
היייייייייייי

אז את חולה על המורדים את גם חולה על רבלדה? זה כמו המורדים בגרסה מקסיקנית מאוד מעניינת והשירים שלהם מזה יפים ת`אמת רבלדה פי1000 על המורדים תכתבי לי מה דעתך בנושא...

Liat K A

New member
לא ממש.

אני חולה על המורדים..אבל אני ממש לא אוהבת את רבלדה. כי זה שחקנים שונים וזה..חוצמזה המקור תמיד יותר טוב.. טוב לפחות הפעם.

Liat K A

New member
לא ממש.

אני חולה על המורדים..אבל אני ממש לא אוהבת את רבלדה.כי זה שחקנים שונים וזה..חוצמזה המקור תמיד יותר טוב.. טוב לפחות הפעם.ובכלל אין להשוות ...המורדים הרבה יותר טוב.

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

השתלבות נעימה

למעלה