היי אני חדשה

נועהלה19

New member
היי אני חדשה

היי אני חדשה ולפי השם שלי אתתם מבינים שקוראים לי נועה ואני בת 19 . ואני צריכה עצה קטנה אני דלוקה על מישהו מהעבודה שלי והוא גם אמר עליי שאני "כוסית" למרות שאני לא אוהבת את הכינוי הזה וחברה שלי אומרת שהוא כל הזמן מסתכל עליי ואח שלו שהוא במקרה הבוס שלי ניסה לרמוז לי לפני שבוע דברים ושאל אותי כמה פעמים מה אני חושבת על אח שלו ואם אניי רוצה משהו עם אח שלו . אנחנו כבר חודש רק בקטע של היי ומה קורה וזהו אני נורא ביישנית וחברהה שלי אמרה לי להיות יותר פתוחה כי בגלל הביישנות זה נראה כאילו אני לא מעוניינת אני ממש לא יודעת מה לעשות, עצה מישהו?

voguemaster

New member
הממ ../images/Emo13.gif

קודם כל נועה, ברוכה הבאה
עכשיו לעניינינו: לדעתי יש שתי אפשרויות: 1. הוא דלוק עלייך, אין מה לעשות. הוא השתמש באחיו כדי "לגשש", במטרה לדעת מה סיכויי ההצלחה שלו. במקרה הזה, את צריכה להיות זו שמתחילה לגלגל את העניין. תוכלי לדוגמא להתחיל שיחה איתו, לא משנה על מה, תאלתרי משהו אפילו מהסיטואציה. בתקווה הוא ימשיך משם, ואם הקרח יישבר, השמים הם הגבול... 2. אני לא רוצה להגיד את זה, אבל לכל מטבע יש שני צדדים. ישנם בחורים בעולם שינסו לנצל מצב כזה. אם הוא קלט שאת דלוקה עליו, יחד עם העובדה שאחיו הוא הבוס, אולי הוא החליט שיש לו סיכוי להשיג אותך בקלות.. לא נשמע סביר מהסיבה הפשוטה שהוא לא עשה שום צעד עדיין, מה שלא מתאים לדפוס הזה. מצד שני, הכל אפשרי, תהיי זהירה. אלי נ.ב לדעתי לא צריך להפריע לך שקוראים לך "כוסית", למרות שאני מבין שבנות מסוימות נפגעות מזה. אפשר גם לראות את זה באופן אחר, כלומר בפרספקטיבה אחרת, וזו שבעצם אותו בחור חושב שאת פצצה

נועהלה19

New member
היי אלי

תודה על העצות הבעיה שאני מהסוג שמסמיק ואני נורא ביישנית ואני יודעת שבנים יכולים לנצל את הסיטואציה הזו ולכן קשה לי להיות זו ששוברת את הקרח אני לא רוצה שהוא יחשוב שאניי קלה או משהו כזה

ליאן.

New member
אז חכי שיזום בעצמו או גירמי לכך..

ואז, כשיציע לצאת, תסכימי. רק לשם הבהרה, להיות אסרטיבית והחלטית, לדעת מה את רוצה וליזום, אלו אינם דברים הגורמים לאישה להראות ´קלה להשגה´ אלא רק אנשים פרימיטיבים עם דעות מיושנות ולא מפותחות. אם את יוזמת ומרגישה שהצד השני מקבל זאת או אותך כמובנת מאליו או ´קלה´, אולי כדאי לך להתרחק ממנו. במקרה הזה, הרי ברור שהוא מעוניין ותוכלי להתחיל שיחה ב ´אחיך דיבר איתי לגבי.. והחלטתי ל.. אתה מוזמן להתקשר..´

ליאן.

New member
לדעתי, כן צריך להפריע לה

שקוראים לה כוסית. זה כינוי מחליא. שמתאר אותה כאובייקט מיני. גם לחשוב עליה שהיא פצצה זה לא משהו, זה מדגיש שהחיצוניות שלה זה מה שעושה לו את זה, או יותר נכון, הגוף שלה ולא התוכן. אולי זה נכון, אבל זה נורא שיטחי להגיד או לחשוב: ´את נורא יפה, בואי נצא´. אם כבר, יהיה הרבה יותר עדיף ונחמד לשמוע (ולהשמיע?), לדעתי, מילים כמו: ´יש לך חיוך מקסים´ או ´יש לך עיניים יפות´. תפנים.

voguemaster

New member
שוב יכולת הסקת מסקנות מרחיקת לכת

אני יכול לקבל את הבעיה שלך עם "כוסית" או "פצצה" או כל דבר אחר. מצד שני, אל תשכחי שאנחנו בני אדם, ובראש ובראשונה בעלי חיים, עם יצר מיני. מה לעשות, צורה חיצונית זה דבר ממשי וקיים. משיכה מינית זה דבר חשוב. בכל אופן, לא הבנתי למה את רוצה שאני אפנים את "יש לך חיוך מקסים" או את "יש לך עיניים יפות"... רק לידע כללי, העיניים זה הדבר הכי חשוב בשבילי. כן כן, תתפלאי. רק לשם ההבהרה, בחורה יכולה להיות מלכת יופי, אבל אם העיניים שלה לא יפות או לא "מדברות" אליי, אין שום סיכוי בשבילי להתחיל איתה. בכלל, רציתי לספר לך משהו בפרטי, אבל את לא עונה לי באיסי, אז נעזוב את העניין. על המשפטים האלו בדיוק אני חי, אז תודה, אבל אני כבר מחונך..
אלי

revivo21

New member
איזה עוד סיבה יש לו להתחיל אם מישהי

שהוא לא מכיר(היא אמרה שהם רק אמרו שלום, ומה נישמע,) הסיבה שהוא מתעניין בא זה החיצוניות שלה וזה הדדי בטוח שהיא נימשכת עליו מהחיצוניות שלו הרי היא לא מכירה אותו

אני לא רואה כאן בעיה...

את רוצה אותו, הוא רוצה אותך... אז מה עושים את שואלת?!?! זה הדבר האידיאלי, לא??? אז הוא קרא לך כוסית.. תקבלי את זה כמחמאה באמת.. ואם את נפגעת..תגידי ולא ייקראו לך ככה שוב.. (* אני מקווה בשבילך שאם לא יילך לכם או אם לא תסכימי, הוא לא יהרוס לך בעבודה, כי הרי אחיו הבוס שלך והיו הרבה מקרים מעולם...אבל זה לא מה שצריך להילקח בחשבון לדעתי..). בהצלחה!!!

נועהלה19

New member
היי סרטנית

תודה גם לך על העצה אבל אני לא מפחדת לאבד את העבודה כי אחיו לא אחראי על מי עובד ומי לא וחוץ מיזה אני והבוס ביחסים מאוד טובים כל הזמן מדברים וצוחקים ביחד אז אני לא כ"כ מודאגת

ליאן.

New member
ברוכה הבאה נועהלה19 ../images/Emo140.gif

זו אכן דילמה. מצד אחד את רוצה לשמור על יחסי עבודה תקינים ומצד שני את רוצה לצאת עם האח של הבוס. אם המקרה הזה היה קורה בארה"ב, יכול להיות שהבוס שלך היה מואשם בהטרדה מינית.. אסור לו ´לשדל´ לך את אחיו. (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה היא איך את רואה את עצמך בעבודה הזו. יכול להיות שזו רק עבודה זמנית בשבילך או משרה חלקית ? כי במצב כזה, את לא צריכה לחשבן יותר מדי.. אם באמת מדובר במשרה קבועה לטווח הארוך, אולי כדאי שתחשבי לעצמך עד כמה את מעוניינת בבחור וכמה תהיי עצובה אם תוותרי על ההזדמנות לקשר איתו.

יאצפן

New member
אני חדשה

תנהגי לפי הפיתגם, עסקים לא עושים, לא עם מישםחה, ולא עם חברים, בפרט בעבודה.

למעלה