היי :) אני חדשה..

SweetTemptation

New member
היי :) אני חדשה..

קוראים לי ולריה ואני בת 16 מירושלים...איכשהו פתאום נכנס בי החשק להיות דוגמנית
האמת היא שתמיד אהבתי להצטלם [למרות שאני לא הכי פוטוגנית
] או סתם לעשות פוזות מול המצלמה
חח בטח אם מישהו שמכיר אותי ויראה את ההודעה הזאת ממש יצחק...אבל יש לי איפשהו פוטנציאל חבוי לדעתי חח... אממ בעיקרון אין לי אף תמונה נורמלית על המחשב...ובטח שלא מקצועית...אז אני שמה 2 תמונות שיצאתי בהן בסדר [למרות שבראשונה יצאתי ממש חולה]...כנות ממש חשובה לי ואני לא מחפשת תגובות של אנשים שיכניסו אותי לאשליות, אני אוהבת לשמוע את האמת בפרצוף אז תשתדלו לבקר כמה שיותר בכנות :] ויש לי שאלה..בנות, אתן עושות ספורט? אם כן, מה אתן עושות? אין לי יותר מדי כסף בשביל חדר כושר אבל אני כן רוצה לעשות ספורט, אז מה מומלץ לעשות בצורה ביתית חח? תודה מראש על התגובות, ולריה :) אה וקצת נתונים: גובה 163 משקל 55
שיער בלונדיני עיניים כחולות

SweetTemptation

New member
ותמונה עם חיוך ../images/Emo9.gif

עם חברה מצונזרת...תתעלמו מהכתוב, בדיחה פרטית

Melvina

New member
...

התמונות עצמן גרועות, שימי תמונות יותר ברורות. בכללי אי אפשר ממש לשפוט, אהבתי מאוד את השיער שלך אבל הפנים רגילות מדיי לטעמי.

Tamar Lev

New member
חמודה ..

מהתמונות ששמת אי אפשר להבין הרבה.. התמונה עם החיוך - מתוקה! תשימי תמונות יותר ברורות בהם רואים את מבנה הגוף שלך ואת הפנים בצורה ברורה! וכך תוכלי לקבל דעה יותר מדויקת :) בהצלחה!

just dandi

New member
כדאי שתעלי תמונות טובות יותר

אם את רוצה ביקורת אמיתית.כי מהתמונות הנ"ל אני רק יחכולה להגיד לך שאת נראית [ונשמעת..] חמודה,וזה לא אומר הרבה.. [והיי,לגבי המשקל-אפשר לסדר את זה בכמה פעמים במכון כושר
]

SweetTemptation

New member
חח לגבי התמונות זאת בעיה

אבל ברגע שיהיו לי אני אעלה! תודה על התגובות :]

למעלה