היי. אני חדשה...

אתמולי

New member
מאיזה משבצת את באה?חרדי?דתי לאומ

אם אפשר לשאול מאיזה משבצת את באה חרידיליטא?. חרדי חסידי ? חרדלי ?דתי לאומי ? ואולי יש עוד משבצות שאנחנו לא מכירים? בכל אופן תחשבי טוב על כל הצעדים שאת עושה לפני שעוברים מדרכה וכמובן בהצלחה

R a c h e

New member
עכשיו תורי לאמר לך: "ברוכה הבאה../images/Emo70.gif"

מקווה שתמיד תרגישי כאן ב

אבזץ

New member
ברוכה הבאה!

תהני, הרגישי בבית (רק לא להתפשט - עיניים רבות לפורום). בהצלחה.

Le Fay

New member
למה אומר ככה?

אני ממילא לא אראה מתחת לכתפיים.

אבזץ

New member
גם את לא מגלחת?

מה קורא כאן? מה קורה שם? ודווקא יש לנו כאן לייזר חינם...

אבזץ

New member
טעות גורלית.

הפורום הנ"ל הינו מקום מרבצם של סוטים ושל שאר חולי נפש קשים. ראי הוזהרת! נ.ב. יוריאל מינהל הוא הוא הכי מסוכן... שמעתי שהוא וקצב (הנשיא).... ובכאן אעדיף לשתוק לפני שיזמנוני לחקירה משטרתית.

miss mcmillan

New member
ראבאק

אתם לא מסוגלים להאמין שיש בנאדם חביב, שפוי ומאוזן בנפשו כמו אורי? חייבים לצת מנקודת הנחה שיש לו סטיות ופסיכוזות סמויות? לא, כי גם לי נראה שמשהו ענק מסתתר שם...

אולי תסבירו לי מה מתרחש!!!

על מה אתם מדברים?! כל אחד ישר חשוד?! זה נראה שאתם עדיין לא הצלחתם לשרש את מידת החשדנות שקיימת אצל כל חרדי.. כך גידלו אותנו:``מי שלא מהקהילה שלנו,הוא כמו גוי``.. אמנם ב``ה בבית הורי יש כבוד גדול לכל אדם באשר הוא אדם. אך נראה שרבים וטובים(?) גדלו בבתים שמזלזלים בכל מי שלא שייך ישירות לחוג שלהם. תקנו אותי אם אני טועה..

uri80

New member
הוא רק התבדח, אל תדאגי.

אבזץ למשל הוא בן אדם בעייתי בעליל באופן כללי, האמיני לי. מספיק להביט בתמונתו מתקופת הכלא כדי להיווכח בכך. ובאשר לי - מיס מקמילן כבר חושדת בי, כך שגם אני יכול להיות רגוע. מעניין איך היא מגדירה "משהו ענק" - סקס עם גמבות למשל? וברצינות, בלי קשר, כשפוגשים אנשים מהאינטרנט שאינם מוכרים, תמיד שווה לפקוח עין. סתם עצה מועילה לחיים.

וואלה,צודק!

אך למה יש לי תחושת בטן שזו לא רק בדיחה...? ההתכתשות הזו מעצבנת אותי! (לא בשביל זה אני פה... זה יותר מידי חרדוסי!)

uri80

New member
אצל אבזץ הכל בדיחה. היום שהוא יתחיל

בו לדבר ברצינות הוא מה שמדאיג אותי. אז אני אדע שהגיע הזמן לתפוס מחסה.

אולי תסבירו לי מה מתרחש!!!

על מה אתם מדברים?! כל אחד ישר חשוד?! זה נראה שאתם עדיין לא הצלחתם לשרש את מידת החשדנות שקיימת אצל כל חרדי.. כך גידלו אותנו:``מי שלא מהקהילה שלנו,הוא כמו גוי``.. אמנם ב``ה בבית הורי יש כבוד גדול לכל אדם באשר הוא אדם. אך נראה שרבים וטובים(?) גדלו בבתים שמזלזלים בכל מי שלא שייך ישירות לחוג שלהם. תקנו אותי אם אני טועה..

למעלה