אם אפשר לשאול מאיזה משבצת את באה חרידיליטא?. חרדי חסידי ? חרדלי ?דתי לאומי ? ואולי יש עוד משבצות שאנחנו לא מכירים? בכל אופן תחשבי טוב על כל הצעדים שאת עושה לפני שעוברים מדרכה וכמובן בהצלחה
הפורום הנ"ל הינו מקום מרבצם של סוטים ושל שאר חולי נפש קשים. ראי הוזהרת! נ.ב. יוריאל מינהל הוא הוא הכי מסוכן... שמעתי שהוא וקצב (הנשיא).... ובכאן אעדיף לשתוק לפני שיזמנוני לחקירה משטרתית.
אתם לא מסוגלים להאמין שיש בנאדם חביב, שפוי ומאוזן בנפשו כמו אורי? חייבים לצת מנקודת הנחה שיש לו סטיות ופסיכוזות סמויות? לא, כי גם לי נראה שמשהו ענק מסתתר שם...
על מה אתם מדברים?! כל אחד ישר חשוד?! זה נראה שאתם עדיין לא הצלחתם לשרש את מידת החשדנות שקיימת אצל כל חרדי.. כך גידלו אותנו:``מי שלא מהקהילה שלנו,הוא כמו גוי``.. אמנם ב``ה בבית הורי יש כבוד גדול לכל אדם באשר הוא אדם. אך נראה שרבים וטובים(?) גדלו בבתים שמזלזלים בכל מי שלא שייך ישירות לחוג שלהם. תקנו אותי אם אני טועה..
אבזץ למשל הוא בן אדם בעייתי בעליל באופן כללי, האמיני לי. מספיק להביט בתמונתו מתקופת הכלא כדי להיווכח בכך. ובאשר לי - מיס מקמילן כבר חושדת בי, כך שגם אני יכול להיות רגוע. מעניין איך היא מגדירה "משהו ענק" - סקס עם גמבות למשל? וברצינות, בלי קשר, כשפוגשים אנשים מהאינטרנט שאינם מוכרים, תמיד שווה לפקוח עין. סתם עצה מועילה לחיים.
על מה אתם מדברים?! כל אחד ישר חשוד?! זה נראה שאתם עדיין לא הצלחתם לשרש את מידת החשדנות שקיימת אצל כל חרדי.. כך גידלו אותנו:``מי שלא מהקהילה שלנו,הוא כמו גוי``.. אמנם ב``ה בבית הורי יש כבוד גדול לכל אדם באשר הוא אדם. אך נראה שרבים וטובים(?) גדלו בבתים שמזלזלים בכל מי שלא שייך ישירות לחוג שלהם. תקנו אותי אם אני טועה..