היי אני חדשה מתי יוצא הספר השני?
A As I Am New member 4/8/06 #8 נו ב'מת, ../images/Emo103.gif הניקניים שלה לקוח משיר של אואזיס, יש רק אופציה אחת. p:
K Kingsley Shacklebolt New member 5/8/06 #11 כוחותיי מוסרים לי שהיא מרבה לקבל סרובים נחרצים מרוסים...
K Kingsley Shacklebolt New member 8/8/06 #17 מצאתי משהו יותר טוב../images/Emo3.gif וזמני כנראה.. אבל עדיין
K Kingsley Shacklebolt New member 12/8/06 #22 מה|? ספרי ספרי. למרות שתכף תבוא לין ותאמר: "זה לא צ'אט פה "
D DarkMagic17 New member 8/8/06 #15 אני היחידה שלא הבינה מי זאת?../images/Emo28.gif ג'ינג'ית ששמה מתחיל ב-ס'? ענבל לא הייתה הג'ינג'ית היחידה פה? וסמדר לא הייתה היחידה ששמה התחיל ב-ס'? בקיצור, אני מרגישה נורא פטרייתית ככה שמישהו ירמוז לי רמז עבה שהאינטיליגנציה המעוטה שלי תצליח לעבד...
אני היחידה שלא הבינה מי זאת?../images/Emo28.gif ג'ינג'ית ששמה מתחיל ב-ס'? ענבל לא הייתה הג'ינג'ית היחידה פה? וסמדר לא הייתה היחידה ששמה התחיל ב-ס'? בקיצור, אני מרגישה נורא פטרייתית ככה שמישהו ירמוז לי רמז עבה שהאינטיליגנציה המעוטה שלי תצליח לעבד...
D DarkMagic17 New member 8/8/06 #16 וואו. אני ממש טיפשה.../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif כאילו, ברמות לא הבנתי מי זאת ובאתי לשאול באייסיקיו, וחיפשתי מי מהפורום אונליין כדי לשאול אותו... ואז הבנתי ממש, ממש טיפשה
וואו. אני ממש טיפשה.../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif כאילו, ברמות לא הבנתי מי זאת ובאתי לשאול באייסיקיו, וחיפשתי מי מהפורום אונליין כדי לשאול אותו... ואז הבנתי ממש, ממש טיפשה