היי, אני חדשה... קוראים לי קרן וגם אני אוהבת את הפיג'מות וגם אני כמובן יודעת את כל הפרקים בעל פה...
י ילדונת10 New member 11/5/06 #1 היי, אני חדשה... קוראים לי קרן וגם אני אוהבת את הפיג'מות וגם אני כמובן יודעת את כל הפרקים בעל פה...
B B o N u s New member 11/5/06 #3 היי ../images/Emo12.gif אני טל בן 13 מראשון לציון אני מאחל לך השתלבות מהירה, כיפית ומאגניבה
O ofer976 New member 11/5/06 #4 אהלן וברוך הבא ../images/Emo13.gif היי קרן..מה נשמע? מה קורה? לי קוראים עופר...נעים להכיר מקווה שתהני בפורום...ותזכרי : כולם פה בישבילך בכל עזרה "עזרא, עזרא רע מאוד!" בה ביי
אהלן וברוך הבא ../images/Emo13.gif היי קרן..מה נשמע? מה קורה? לי קוראים עופר...נעים להכיר מקווה שתהני בפורום...ותזכרי : כולם פה בישבילך בכל עזרה "עזרא, עזרא רע מאוד!" בה ביי
J Jen74 New member 11/5/06 #6 ברוכה הבאה ילדונת ../images/Emo140.gif שבי, תנוחי, עוד מעט "הכר את חברייך לפורום" יגיע גם אלייך ונוכל להכיר אותך קצת יותר טוב
ברוכה הבאה ילדונת ../images/Emo140.gif שבי, תנוחי, עוד מעט "הכר את חברייך לפורום" יגיע גם אלייך ונוכל להכיר אותך קצת יותר טוב