חחח אושרי אותך הכל מפחידד
O Oshri siso New member 4/4/06 #28 ../images/Emo6.gif אבל יש להודות שהילד באמת גורם להתקפות....חחחחחחחחחחח
O Oshri siso New member 4/4/06 #44 חחחחחחחחחחחחח איזה גרמני...../images/Emo6.gif חחח מה פתאום...... הכוונה שלי היה לצחוק על השפההה ''כמה שהיא יפה''
חחחחחחחחחחחחח איזה גרמני...../images/Emo6.gif חחח מה פתאום...... הכוונה שלי היה לצחוק על השפההה ''כמה שהיא יפה''
ב ברוש הבובעע New member 4/4/06 #25 ../images/Emo6.gif מתאים להם למצוא כאלה דברים! באמא שלי שהוא חולה בראש!
L litalg06 New member 4/4/06 #32 ברעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo23.gif אהובתיי!!! תישארייי לתמידדד!!! כיףףף איתךך!!
ב ברוש הבובעע New member 4/4/06 #36 ליטלוששששששששששששששששששששששששש חיימשליייייייייייייייייייייייייייייייייייי חחחח...מה קורה יאפתייייי??!!!! התגעגעתי מאז השיחה שלנו אתמול..הרבה זמן עבר מאז חחחחח
ליטלוששששששששששששששששששששששששש חיימשליייייייייייייייייייייייייייייייייייי חחחח...מה קורה יאפתייייי??!!!! התגעגעתי מאז השיחה שלנו אתמול..הרבה זמן עבר מאז חחחחח
L litalg06 New member 4/4/06 #38 אצלי הכל מעולה! חחח באמת עבר הרבה זמן! מה איתך? יש חדש? אוהבתת אותךך
ש שרינוששש New member 4/4/06 #42 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואי הוא הרגג אותי! איזה חולה נפש חחחחחחחחחחחחחחחחחח