היי אני חדשה. מה קורה אנשים? הכל טוב.? אתם רוצים עונה שלישית לשמיניה??????
Y yaelram New member 1/4/06 #1 היי אני חדשה. מה קורה אנשים? הכל טוב.? אתם רוצים עונה שלישית לשמיניה??????
ס סתיו לאב הילי New member 2/4/06 #2 ../images/Emo55.gifבורכה הבאה וכנסי.. ברור שאנחנו רוצים עונה שלישית לשמיניה וגם תהיה, גיורא כותב אותה בימים אלו ממש..
../images/Emo55.gifבורכה הבאה וכנסי.. ברור שאנחנו רוצים עונה שלישית לשמיניה וגם תהיה, גיורא כותב אותה בימים אלו ממש..
נ נעמה לאב טלי שרון New member 2/4/06 #3 היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif הכל טוב מה איתך? וברור שרוצים עונה שלישית דרך אגב אני נעמה בת 13 ואני מעריצה של ידידיה ויטל ושירה וילנסקי
היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif הכל טוב מה איתך? וברור שרוצים עונה שלישית דרך אגב אני נעמה בת 13 ואני מעריצה של ידידיה ויטל ושירה וילנסקי
י ילד דימיוני New member 2/4/06 #5 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif תיהיה עונה שלישית לשמינייה בספטמבר ובוודאי שרוצים [דורין, עכשיו הבנתי מאיפה עלה לך הרעיון הא?!!!]
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif תיהיה עונה שלישית לשמינייה בספטמבר ובוודאי שרוצים [דורין, עכשיו הבנתי מאיפה עלה לך הרעיון הא?!!!]