היי... אני חדשה...

batel188

New member
היי... אני חדשה...

טוב...אני מודה.....גם אני מכורה קשות לבלונדינית עם השורשים השחורים... ועד עכשיו ממש נהנתי סתם לקרוא כאן אז החלטתי שלא יזיק להצטרף.. ו..זהו בערך... מקווה לא להתפגר בפגרה עד ל 18 בינואר.. זה הולך להיות קשה.. וארוך.. טוב נו.. יהיה טוב!...

Angelus

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

שורשים שחורים הא.. לא שמתי לב

Lirchu

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo68.gif

אל תדאגי את תמיד יכולה להיכנס לכאן ולקבל קצת תמיכה...
או יותר נכון להתפגר יחד איתנו

snoop cat

New member
ברוכה הבאה!

כבר הקמנו קבוצת תמיכה עד ה - 18 בינואר...
מישהו מתנדב לעשות טבלת ייאוש?

irene17

New member
אני לא מבינה למה

כולם מתלוננים על ההפסקה, אני אישית משלימה הרבה "חומר" בזמן הזה. כבר סיימתי את העונה הראשונה של באפי, עכשיו יש לי פרקים חדשים של האו.סי לראות ואני חושבת על לראות גם את העונה השנייה של אבודים. ככה שאני מנצלת את הזמן הזה מצוין... ויהיו אנשים ברי מזל מאיתנו שיראו את פרק 11 3 ימי לפני כל השאר, ועוד ביחד עם רוב ת'ומס, קריסטן בל, ג'ייסון דורינג ואנריקו קולנטוני!! גם אני רוצה.

snoop cat

New member
מה יש לא להבין? סבל!!!

אני לא מאמינה שהחזקתי מעמד עד תחילת העונה השנייה בכלל, אבל מאז התמכרתי עוד יותר וגם העלילה הרבה יותר מעניינת! בקיצור - אני סובלת...
אה ועוד היום ראיתי מישהו באוטובוס שנראה ממש דומה לאנריקו ונזכרתי שהיום גם היה אמור להיות משודר פרק 11 ועוד יותר התבאסתי!

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

השתלבות נעימה בפורום

inbalinbal1

New member
ברוכה הבאה

מקווה שתהני בפורום אל תדאגי כולה נשארו 33 ימים במחשבה שנייה זה המון זמן במיוחד שכל הסדרות האחרות חוזרות בשבוע של ה-8 לינואר ולחכות עוד שבוע לדבר האמיתי זה מבאס ביותר אבל גם שווה כי זו עדיין ורוניקה מארס וזו עדיין סדרת הטלויזיה הכי טובה שאני בכל אופן ראיתי בכל ימי חיי הארוכים ואני מקשקשת ומקשקשת אז פשוט תהני

Charmed Gal

New member
שורשים שחורים?../images/Emo12.gif

וברוך הבא.
מה באמת יש לה שורשים שחורים או שסתם אמרת? לא ידעתי.
השתלבות וגלישה נעימה, מומלץ לקרוא חוקים בחוקי הפורום. תודה.

batel188

New member
שוב תודה לכל המברכים ../images/Emo24.gif

ואת צודקת זו באמת הסדרה הטובה ביותר שראיתי בכל ימי חיי....ובגלל זה עוד יותר קשה אבל לא נורא כבר הקימו כאן קבוצת תמיכה... ובקשר לשורשים השחורים זה סתם משהו שנדבק לי מהפרסומת שהייתה פעם לסדרה... נראה לי זה היה משהו כמו: "ורוניקה מארס... בלונדית אמיתית עם שורשים שחורים"...

כן יש לי את זה בחתימה..../images/Emo3.gif

כמו שאתם רואים..
האמת שאין לי מושג למה באמת אמרו את זה בפרסומת..
אבל זה משפט יפה כזה..נדבק..
בכלל בא לי את הפרסומת שהיתה לעונה הראשונה בXTRA HOT.. היא היתה ממש חמודה..

למעלה