היי, אני חדשה :) ^^

this my shadow

New member
היי, אני חדשה :) ^^

שלום, קוראים לי סמדר, ואני מעריצה שרופה של התוכנית הפיג'מות ובעיקר של גרי :) אני אשמח להצטרף לפורום , הוא נראה פשוט נ-ה-ד-ר ! ויש לי שאלה ממש, ממש , ממש חשובההה !! בפרק : אני אוכל כדי לזכות ( זה עם היוגורטים עם השמות המוזרים ) יש שיר ( כשהם מדמיינים שהם בחופשה ) הם שרים משהו כזה: אלהלהלהלה לונג, אלהלהלהלה לונג לונג לי לונג לונג לונג - משהו כזה !! אתם יודעים אולי איך קוראים לשיר, קישור להורדה ? משההוווו !! זה ממש, ממש חשוב ~~~!!!!

ברוכה הבאה

א.השיר של בוב מארלי ב.אסור לדבר על הורדות בפורום, וכל קישור שתקבלי ימחק בשניה הראשונה שאני אראה.

אממ

יש לי כמה שירים של בוב מארלי, אני לא יודע מה יתאים אבל הנה הרשימה: Bob Marley- Don't Worry, Be Happy Bob Marley - Jamin' Bob Marley - No Woman No Cry Bob Marley - Red Red wine Bob Marley - Redemption Song Bob Marley - One love Bob Marley - Three little birds

this my shadow

New member
תודה !

תודה רבההה ! סתם שאלה - אחד מהם הוא השיר שחיפשתי ? חח,אבל תודה אתה ממש עוזר !

האמת שאין לי מושג.

עשיתי הרצה קטנה של שירים של בוב מארלי ואלה השמות הכי נפוצים שקיבלתי. תצטרכי את זה לבדוק לבד..

עדנונית

New member
המממ../images/Emo9.gif

Bob Marley- Don't Worry, Be Happy Bob Marley - No Woman No Cry Bob Marley - Three little birds הממ לא נראה לי שזה אחד מהשירים האלו...אבל שירים ענקיים
וזה גם לא ממש נראה לי Bob Marley - One love אבל מה שכןןןןןן אם את יודעת מילה אחת לפחות מהשיר וסגנון השיר ומין הזמר אולי תוכלי ללכת לפורום זיהוי שירים הם יעזרו לך

עדנונית

New member
חע חע אני יותר גדולה...אני ב28.9../images/Emo9.gif

אבלללללללל אני כבר בת שבע עשרה חעחעחע

עדנונית

New member
חעעע פעם ראשונה שאני גדולה../images/Emo9.gif

לא תשוויץ?! אבל ביננו תדאג לנצל טוווב את גיל 16

ritimi

New member
ברוכה הבאה סמדר../images/Emo24.gif../images/Emo109.gif../images/Emo174.gif

למעלה