היי אני חדשה...

היי אני חדשה...

היי כולם אני חדשה בפורום הזה... קוראים לי ולריה אני בת 12 וחצי....לחמוס שלי קוראים ישה והוא בן שנתיים... אנחנו גרים בבת ים... תמונה אני אביא אחר כך..... יש לי את החמוס מאז שהוא נולד אז אתם יכולים לשאול אותי שאלות חופשי... יאלה ביי ביי..

Sweet Fantasy

New member
ברוכה הבאה ולריה ../images/Emo39.gif

את מוזמנת לספר קצת יותר על החמוס שלכם מאיפה ואיך הוא הגיע אליכם מה הוא אוהב ועוד.. מה שבא לך :) את מוזמנת גם לספר על עצמך, האם יש לכם עוד חיות בבית? אם כן, האם ישה מסתדר איתן? שתהייה לך התשלבות מהירה בפורום
מיכל

טוביק...

אז קודם כל אני אספר על החמוס ...אוקיי אז........ יום אחד עברתי עם ההורים שלי ברחוב דב הוז בחולון ליד חנות חיות וראיתי את הדבר הקטנצ'יק הזה (שעכשיו הוא ממש לא קטן!) לא יכולתי להזיז את העיניים שלי ממנו...וכמו תמיד שכנעתי אותם לקנות לי אותו (למרות שזה לא היה ממש זול)...קיצקץ יש לו מן חדר משלו (שבעצם זו המרפסת),שני כלובים אחד לקיץ ואחד לחורף...הוא מטייל בכל הבית כמובן שחסמנו את כל המקומות המסוכנים...הוא נשמע לפקודות...הוא אוכל רק מה שהוא אוהב..הוא דיי גדול יחסית לשאר החמוסים שראיתי..הוא חמוס מסורס..אוהב לשחק עם הכלב ועם העכבר צעצוע...אה דרך אגב יש לנו כלב שלא יודעים את גזעו...חחח...הוא חמוס מאוד חברותי לא הייתה פעם שהוא נשך מישהו...הוא נושך קלות במשחק..קיצקץ אם תירצו לדעת עליו עוד משהו עליו תגידו!... עליי אין מה להגיד הרבה..אני חושבת החשוב זה החמוס...אז בבקשה ניראה לי זה מספיק מידע...

אה..

הוא אוהב כל מיני ירקות...הבאנו לו פעם אחת לטעום בשר טרי והוא פשוט לא היה מסוגל להכניס אותו לפה (כמוני..חח)...הוא אוהב ביצים טריות...דברי חלב,דייסות ועוד (למרות שלא כדי להם לאכול דבריי חלב,אז אנחנו נותנים לו פעם בשבוע)...הוא אוכל פירות(הוא אוהב במיוחד אבטיח,פעם אחת שמנו קערה עם אבטיח על השולחן שהוא מאוד קרוב לספה אז הוא טיפס על הספה קפץ ממנה לשולחן וניסה לגרור חתיכה ענקית של אבטיח למרות שלא יצא לו..)..הוא גם גלידת וניל שזה דיי מוזר..חח...הוא אוהב עוד מלא דברים..הכל חוץ מבשר עוף ודגים..

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif מה עם אוכל לחמוסים?

[או במקרה שלי - אוכל לגורי חתולים]
אל

זה ברור...

רק שהוא אוכל את זה רטוב....אני מוסיפה לזה קצת מיים....כי אם זה רגיל הא מפזר את זה...

Sweet Fantasy

New member
לא בריא

בקצב הזה השיניים שלו ירקבו וייפלו הוא חייב לאכול משהו קשה ע"מ לחזק את השיניים בטח שאם מרגילים אותו לאוכל רטוב הוא לא ירצה יבש ממליצה לעשות זאת בהדרגה תתחילי לערבב אוכל יבש אם הרטוב וכל פעם תפחיתי מכמות המים עד שישאר רק יבש

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo18.gifהתזונה שלו

נשמעת לי לא בריאה בכלל! 1.אסור לתת לחמוסים הרבה פירות הם לא מעכלים תאית וזה גורם לשילשולים 2.אסור לתת ביצים טריות מחשש לסלמונלה, רק ביצה קשה! וגם, רק פעם ביום לא יותר 3.מותר לתת לחמוס רק צ'ופר אחד ביום - תוכלי לקרוא בשאלות נפוצות איזה צ'ופרים אפשר לתת 4.אני ממליצה לא לתת בכלל דברי חלב זה גם גורם לשילשולים גם לא פעם בשבוע 5.אפשר לנסות לתת לו עוף מכובס! לא מתובלן ,לא מטוגן ולא חי 6.מה עם אוכל יבש?! הוא אוכל בכלל אוכל יבש? של חמוסים או של גורי חתולים???

שמעי...

אני לא שמה לו את זה בכמויות....אני שמה לו ממש קצת מכל דבר...בקשר לביצה..אני מבשלת את זה קצת...והאמתי שאין לו בכלל שלשולים...ואנחנו לא נותנים אותה שלוש פעמים ביום ויותר לפחות ביומיים..ועל הצ'ופרים...עכשיו בזמן הלימודים אין לי הרבה זמן להיות איתו לשחק איתו ולפנק אותו..אז אני נותנת לו מה שאני יודעת שהוא מעכל טוב ואין לו מיזה שלשולים..אני בלילה כשהוא קם הוא אוכל אוכל יבש כמו שהוא לא אוהב אבל רצוי לא...הוא די מפונק..

Sweet Fantasy

New member
מפונק מפונק

אבל צריך ללכת לפי מה שבריא לא לפי מה שהחמוס הכי אוהב לצערינו בכל אופן עדיין אני ממליצה שתקראי בשאלות הנפוצות ואם זה עובר את הכמויות המומלצות תנסי להפחית לאט לאט

אם להסתכל עליו...

הוא בריא לגמרה...להסתכל על ההתנהגות אין מילים.... טוב נדבר כבר מחר ביי

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo29.gifשיהיה לך לילה טוב

ואני בטוחה שהוא בריא מבחינת מראה והכל אבל לא תמיד הכל נראה לעיין זה דברים שמושפעים לטווח הארוך.. זאת המלצתי את יכולה לעשות עם זה כרצונך לילה מצויין

N o Nick

New member
אני לא שייך לפורום,

אבל אני חושב שזה פורום מקסים חסר טרולים ומאוד מסודר!!! ישר כוח! (חוץ מזה שאני אוהב חמוסים,חוץ מהריח,אחר כך הכלבים לא עוזבים אותי
) אבל ראיתי את התגובות שלכם לולריה ונראה לי שגם אם היא לא תודה בזה אתם קצת מלחיצים אותה... "השיניים שלו ירקבו ויפלו","תזונה לא בריאה בכלל" ועוד דברים שבתור מתחיל הייתי נלחץ מהם... לתשומת לבכם

WTR

New member
אני דואגים לחמוס

מאד צר לי שהיא נעלבה. אבל היא נלחצה בצדק. לא בריא לחמוס כל כך הרבה פירות. לא אמרנו שקרים, ולא ניסינו להפחיד אותה בכוח נתנו לה טיפים כדי לעזור לה לשמור על החמוס שלה בריא!!

Sweet Fantasy

New member
היא לא מגדלת מתחילה

ומה לעשות לא תמיד שומעים מה שרוצים לשמוע אם רוצים חמוס בריא צריכים לדעתם לקבל פידבקים גם אם הם לא מה שציפנו לשמוע.. ובתור מגדל מתחיל אני מצפה ממישהו שבעתיד מתכוון לקחת חמוס ללמוד מטעויות שלך אחרים.. התזונה שהיא מביא הלחמוס לא בריאה חמוסים כמו גם כלבים וחתולים זקוקים לאוכל היבש ע"מ לשחוק את השיניים לחמוס יש תזונה משלו ואנחנו פה בתור מגדלים יודעים מהי מי שבא לבקש לדעת איך לגדל חמוס מצפה שנגיד לו מה הוא אוכל בין היתר .. אז בבקשה אנחנו אומרים, לתשומת ליבך

דבר ראשון.....

אני בכלל לא נעלבתי...אני דווקא מודה לכם שאתם דואגים לבריאות החמוס שלי...דבר שני לא סיפרתי שהיה לנו חמוס לפני ישה שחי אצלנו 7 שנים קראו לו בילי דרך אגב והוא אכל לפי התזונה של ישה והוא בריא לגמרה וגם ישה ממשיך ככה.....אז ככה שזה נשמע מוזר...

למעלה