היי אני חדשה!

היי אני חדשה!

רק עכשיו גיליתי שיש לברי פורום
ואתם יכולים לקרוא גם לי ברי-חעחע זה הכינוי שלי אבל אומרים את זה אחרת וזהו!מקווה שאהנה כאן

T S F1

New member
פפפ איתך

צריך שמישהו יצטרף כדי שתראה פה נוכחות? :\

הי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה נשמע ברי???????? נחמד לראות שהצטרפת לפורום שלך!
. בכל זאת, כיף לראות פה גם אותך, אני יואב, מנהל הפורום ואת מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך. איך הכרת את ברי, איך התחלת לשמוע אותו, מהם השירים האהובים עליך, מהו האלבום האהוב עליך וכו' וכו' וכו'

אוקיי סבבה

את ברי אהבתי מגיל 9 נדמה לי,כשאבא שלי(חחחחח זה לא אלברט אילזו למי ששאל,הוא פשוט דומה לחצי מהאנשים בעולם)קנה ת'דיסק נגיעות.דיסק מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הממ אז יש לי אותו,את 11 א ואת סימנים של חולשה(ש11א' לדעתי הרבה יותר טוב מסימנים). וברי כזה חמודי ואני גם חולה על רע מוכיח,הוא כזה חמוד וגאון!!!מוכשר שכמוהו
חעחע ידיד טוב של אחותי מכיר את חברה של ברי!היא צעירה ממנו ב-20 שנה,היא הייתה גרופית שלו... הממ שירים אהובים של ברי:הצילו יש מלא...אני אוהבת את השד שהוא שר בדיסק של הבליינים,את כמה יוסי,אני רוצה מידבר(הזוי ומצחיק),רוח חדשה,ועוד...

israel1986

New member
נפלאות השרשור

קודם כל ברוכה הבאה. עכשיו - כדי להגיב להודעה מסויימת את צריכה ללחוץ על "הוספת תגובה" בהודעה הספציפית שאליה את מגיבה, ככה הרבה יותר קל להבין למי את עונה.

לגבי רע מוכיח...

טניה ואני מסכימות איתך בהחלט
אביה וטניה. (שבטח לא כתבה את זה, אבל היא חושבת אותו דבר
)

T S F1

New member
חחחח

הדבר היחיד שעולה לי בראש כשאני קוראת את זה, זה: אמא!!! מרקווו!! אממממא!! מרקקקקקווווווווווו!!! P:

למעלה