היי אני חדשה!!! למישהו יש את הסרטים, את שניהם?
H harary9 New member 20/4/05 #3 תוכל להביא לי ????? לאימייל: [email protected]/[email protected]/[email protected] או למסנג'ר: [email protected]/[email protected] או לאייסיקיו: 207869475 או פשוט תשים בפורם בכל מקרה בבקשה תביא אם אתה יכול תודה!!!
תוכל להביא לי ????? לאימייל: [email protected]/[email protected]/[email protected] או למסנג'ר: [email protected]/[email protected] או לאייסיקיו: 207869475 או פשוט תשים בפורם בכל מקרה בבקשה תביא אם אתה יכול תודה!!!
ס סאקו New member 21/4/05 #5 ברוכה הבאה! ולא... אבל אני ממש ממש ממש רוצה אותם!!!!!! למשהוא יש באמת!? אם כן בבקשה תגידו לי! אני מחפשת אותם כבר מלא מלא זמןןן!!.. * נואשת * חחח... אז בבקשה...דברו! אוהבת מור
ברוכה הבאה! ולא... אבל אני ממש ממש ממש רוצה אותם!!!!!! למשהוא יש באמת!? אם כן בבקשה תגידו לי! אני מחפשת אותם כבר מלא מלא זמןןן!!.. * נואשת * חחח... אז בבקשה...דברו! אוהבת מור
ס סוודר בסדר New member 21/4/05 #6 ../images/Emo90.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif בפורום,מאמי קוראים לי שיר אני בטוחה שתהני כאן והנה האייסיקו שלי אם את רוצה להתכתב איתי-344101759 ובקשר לשאלתך אין לי את 2 הסרטים של סאקורה אני מקווה שעזרתי לך
../images/Emo90.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif בפורום,מאמי קוראים לי שיר אני בטוחה שתהני כאן והנה האייסיקו שלי אם את רוצה להתכתב איתי-344101759 ובקשר לשאלתך אין לי את 2 הסרטים של סאקורה אני מקווה שעזרתי לך