חח כן.. גמני רוצה נחזיק אצבעות!
ג גיגי123 New member 15/3/05 #28 הדס מורנו../images/Emo12.gif../images/Emo98.gif את לא מכירה?????????????????????????????????????????? עלמה
הדס מורנו../images/Emo12.gif../images/Emo98.gif את לא מכירה?????????????????????????????????????????? עלמה
M mc charm New member 14/3/05 #25 אני חדשה פה גם אני חדשה פה! אני ראיתי את סדרה טלנולה בע"מ מפרק 3 אבל ראיתי את הפרקים הראשונים בדיסק שידיד שלי נתן לי קוראים לי שירלי אשמח לשרשר....
אני חדשה פה גם אני חדשה פה! אני ראיתי את סדרה טלנולה בע"מ מפרק 3 אבל ראיתי את הפרקים הראשונים בדיסק שידיד שלי נתן לי קוראים לי שירלי אשמח לשרשר....
ש שושית המתוקית New member 14/3/05 #18 ברוכה הבאה!../images/Emo124.gif אני שי אני גרה בצפון וגם אני בכיתה ח' מקווה שתהני פה!! כל מה שת צריכה את יכולה לפנות אלי במסרים!!
ברוכה הבאה!../images/Emo124.gif אני שי אני גרה בצפון וגם אני בכיתה ח' מקווה שתהני פה!! כל מה שת צריכה את יכולה לפנות אלי במסרים!!
S shirkan21 New member 14/3/05 #19 היייייייייייייי אני שירה וגמני בפורום מכושפות....!!! מקווה שתהני פה!
M mujer latina New member 15/3/05 #29 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אני אור ואני מקווה שתהני פה בפורום! את מוזמנת לקומונה שלי על השחקן זוהר ליבה (עילי בטלנובלה...)
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אני אור ואני מקווה שתהני פה בפורום! את מוזמנת לקומונה שלי על השחקן זוהר ליבה (עילי בטלנובלה...)
מ מיכאלה קטנה New member 15/3/05 #30 היי יעלוש!!../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!! אני נורית, בת 13 וחצי (גם בכיתה ח' ) ברוכה השבה ותהני
S S k y G i r l 58 New member 15/3/05 #34 ולקם! אם את כלכך אוהבת "מכושפות"..את מוזמנת לפורום הכי מכושף בתפוז! נשמח אם תקפצי לבקר! השתלבות נעימה בפורום הזה!
ולקם! אם את כלכך אוהבת "מכושפות"..את מוזמנת לפורום הכי מכושף בתפוז! נשמח אם תקפצי לבקר! השתלבות נעימה בפורום הזה!
S sHiReLuSh New member 15/3/05 #39 ברוכה - הבאה !!! תהני פה ... דרך - אגב אני שיר - אל ... ---- >> השתלבות נעימה << ----