היי אני חדשה!!

בת7 007

New member
היי אני חדשה!!

וכמו כמה מההודעות שקראתי אני לא היחידה שאוהבת את ג'נסי הממי!! קראתי באחת ההודעות שהוא תפוס ע"י מי???? הוא כזה חמוד!! יש לי שאלה: סמולוויל איתו משודרת עכשיו??? פליז תענו על מה שאתם יודעים.... כבר כמה זמן שרציתי להצטרף אבל לא היה לי כוח להרשם.... הייתי בפורום בהייד פארק אבל הוא ננטש! אז באתי לפה....

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

את לא היחידה שאוהבת את ג'נסן(חצי פורם כבר מאוהב בו
) העונה הרביעית של סמולוויל(איתו) שודרה בארצות הברית אבל (כמו כל שאר הסדרות) יצאה להפסקה בנוגע לשאלה שלך:אם הוא תפוס
כן,אנחנו נשואעים כבר שנה וחצי
(הלוואי עליי
)..היו שמועות שהוא נפרד מהחברה שלו ג'ואנה קרופה(בתמונה
) ויש שמועות שהם עדיין ביחד.. למה להאמין
זה לשיפוטך
מקווה שתהני פה

ברוכה הבאה!!

אוקי אז קודם כל ברוכה הבאה לפורומינו הקט (והשקט בזמן האחרון..) אז כן ג'נסן המושלם תפוס על ידי, אני אומרת את זה לכולן אז הן רגילות. תתרגלי גם את
ובקשר לסמולוויל העונה שמשודרת עכשיו ביס ווקינד זאת העונה השניה וג'נסן לא משתתף בה, הוא משתתף בעונה הרביעית שכרגע משודרת בחו"ל (לא ממש משודרת בגלל החגים) וחתמו אותו לחוזה של שנתיים (ייאאאיייי איזה כיףףף!!) הוא משחק את ג'ייסון טיג העוזר מאמן בקבוצת הפוטבול, והוא גם חבר של לאנה. (סליחה אם יש פה ספויילר).
הוא עזב בפרק העשירי ששודר לבתאריך ה1 לדצמבר בגלל שהוא לא אהב את הבנאדם שהוא נהיה בסמולוויל. טוב נסחפתי. בסך הכל הרוך הבא ואת תשתלבי מהר.

../images/Emo58.gif

אולי לא הבנתי אותך..אבל הוא לא עזב את הסדרה-יש לו חוזה לשנתיים.. אולי התכוונת לדמות
-כשהוא עזב בפרק 10 את הבית של לאנה.

karms20

New member
הוא לא עזב את הסידרה../images/Emo58.gif

הוא "כאילו" עזב את סמולוויל בגלל כל מיני דברים שקרו לו שם. אבל הוא לא היה מוכן להגיד ללנה מה בדיוק ולמה... אז יש יותר מאחורי זה. (כנראה שזה קשור לאמא שלו, הוא כבר ככה חושד שהוא לא פגש את לנה במקרה בפריז). הוא יחזור בפרקים הבאים. התוכנית גם ככה כרגע לא משודרת בגלל חג המולד.

karms20

New member
זה שיש לו חוזה לשנתיים

לא אומר כלום. כאילו אני יודעת שהוא בפרקים הבאים והבנתי שהוא כן נמצא כל העונה. אבל זה שהחתימו אותו לשנתיים אף פעם לא אומר כלום, זה משהו סטנדרטי להחתים מישהו לכזה זמן. גם החוזה של בדארק היה ליותר משנה.

karms20

New member
שלום לך.../images/Emo24.gif

אכן כן דיי נהפכנו פה לפורם אוהבי ג'נסן. אבל משום מה
, זה לא כל-כך מפריע לי. באשר ל-joanna krupa אז אז בראיון שהיה איתו לפני כמה חודשים די טובים לעיתון שמעריצות שלו מפיצות במייל הוא אמר שהוא יוצא איתה. הוא נראה איתה פעם אחת באירוע של maxim magazine (התמונה שהיא שמה) א-ב-ל מאז הוא קיבל את התפקיד בסמולוייל ונסע לקנדה, מאז ראו אותו בשני אירועים (הוא לא הולך להרבה) והוא היה בלעדיה. בנוסף בראיון שהוא נתן לאחרונה, אני לא זוכרת לאיזה עיתון, הוא אמר שהוא לבד. אז מי יודע...

like the Devil

New member
ברוכההה הבאההה!!

ברוכההה הבאהההה!!!! אני רק ממש ממש ממש ממש ממש חייבת להסביר משו!
ג'נסן
אכן תפוס!!! אני החברה-בקרוב אישה- שלו!!! (ושכל הקנאים יחיו וימותו מקנאה!!!! ....חחחח....) קיצר, ברוכה הבאה!!!!! מזה??? אני היחידה שלו כתבת הודעת "אני חדשה" או משו כזה שהיא הגיעה לכאן??? ואני היחידה שלא רואה סמולוויל?????. (ניסיתי לא התחברתי! אבל שהעונה עם
ג'נסן
שלי תגיע אני בטוחה שאנלא יפספס אף שניה מהפנים הכוכך מדהימות האלה!!! (עברתי שניה לשולחן עבודה!! 5 דקות בלי הפרצוף המדהים הזה מול העיניים זה יותר מדי בשבילי!!....) קיצר, כהרגלי, אני אומרת יותר מדי "קיצר" ומשגעת לכולם תשכל!!! אז בורכהה הבאהה!!!!

נו כן.

אני לא הולכת להתווכח של מי ג'נסן כי אני יודדעת של מי הוא... אני יתן לכן לחלום.. :] וזה מה שהתכוונתי הוא כאילו עזב בפרק העשירי כי הוא לא אהב את מי שהוא נהיה בסמולוויל. הוא לא עזב את הסדרה, אלא את סמולוויל לכמה זמן. הנה כאן הוא מדבר עם לאנה על העזיבה :]

ברוכההההה הבאההההה!!!

אני אושרי... תהני בפורומינו הקט...... אם את צריכה עזרה את יכולה לפנות אליי בכל שאלה.... במסר או בשרשור..... א. כן נכון כולם אוהבות פה את ג'נסן... ב. הוא תפוס ע"י...!!! ג. הנה משהו שעשיתי....

חחח טוב..

טוב אני רואה שנסחפתן קצת... אז כדי שתפסיקו להיסחף כי יש בי עוד צדדים שלא ראיתן..
מואהאהאהאהאהאההההה!!!!

kerenosha

New member
../images/Emo24.gifהיי!

גם אני די חדשה! כמו ששמת לב אנחנו אוהבים מאוד (יותר נכון אוהבות) את ג'נסן המושלימול ואני גם רואה שאין לך בעיה עם זה... טוב אז... תהני! אם את רוצה לדבר שלחי לי הודעה ואני אתן לך את מספר האייסי שלי...

למעלה