ברוכית אני מיכל
C CiNdErElLa3887 New member 4/9/04 #23 יש לי קלסר של פיות...ממש יפה.. וגם ניסיתי להתחפש לפיה בפורים.. סתם רציתי לשתף אתכם
C CiNdErElLa3887 New member 4/9/04 #27 אממ נופ...ככה קניתי את הקלסר זה קלסר של פיות.. ..ממש יפה סגול כזה עם פסי נצנצים וFlower Fairies גם אני מתה על פיות..ובמיוחד על הציורים של איימי בראון. היית בחנות יער הפיות?
אממ נופ...ככה קניתי את הקלסר זה קלסר של פיות.. ..ממש יפה סגול כזה עם פסי נצנצים וFlower Fairies גם אני מתה על פיות..ובמיוחד על הציורים של איימי בראון. היית בחנות יער הפיות?
W White Fiary New member 4/9/04 #37 אהה הבנתי... חשבתי שאת אוספת תמונות... חח... אני מכירה את הציורים של איימי בראון הם ממש מדהימים... ולא , לא הייתי בחנות. מה זה? חנות של פיות? אם כן אני מתה להיות שם
אהה הבנתי... חשבתי שאת אוספת תמונות... חח... אני מכירה את הציורים של איימי בראון הם ממש מדהימים... ולא , לא הייתי בחנות. מה זה? חנות של פיות? אם כן אני מתה להיות שם
C CiNdErElLa3887 New member 4/9/04 #39 הם מהממים..../images/Emo13.gif..כע זאת חנות של פיות ממש מהממת....העיצוב שם חבל"ז... זה כמו יער כזה.... יש להם גם אתר מדהים... כנסי
הם מהממים..../images/Emo13.gif..כע זאת חנות של פיות ממש מהממת....העיצוב שם חבל"ז... זה כמו יער כזה.... יש להם גם אתר מדהים... כנסי
B buffgirl New member 4/9/04 #24 ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת| אני ממליצה לקרוא את הודעת המנהלת
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת| אני ממליצה לקרוא את הודעת המנהלת
W White Fiary New member 4/9/04 #25 אוקיי ../images/Emo13.gif שמתי שאת תמיד עושה |מיוחדת| אבל אין אייקון כזה.... מה המשמעות של זה? (למרות שזה נחמד )
אוקיי ../images/Emo13.gif שמתי שאת תמיד עושה |מיוחדת| אבל אין אייקון כזה.... מה המשמעות של זה? (למרות שזה נחמד )
B buffgirl New member 4/9/04 #32 ../images/Emo80.gif|מיוחדת| אני אחת משלושת המיוחדות אז אני תמיד כותבת |מיוחדת|. תמיד. זה כבר הרגל...