היי אני חדשה

12111 מיכל

New member
היי אני חדשה

היי אני חדשה פה קוראים לי מיכל ואני חולה על קיילי אבריל ונלי מקווה שאני יצליח להשתלב פה

Nadav נדב

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני בטוח שתשתלבי.

אז ספרי על עצמך....ממתי את מעריצה אותה? אלבומים, שירים אהובים..?

היי ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני סקייטי בת 16 וחצי אילו שירי קיילי את מכירה? את מכירה את קיילי משנות השמונים והתשעים
אני נורא אוהבתא ת קיילי המיושנת וגם מאוד את החדשה-רק חבל שהיא לא מראה איכויות קוליות באלבומים האחרונים שמאכזבים
שירים שולטים אבל כשמביטים לאחור-מאכזבים נלי?פורטדו?או נלי הראפר? מקווה שתכתבי כאן הרבה -ושתשתלבי:)

אפרת ר

New member
חסרות פה בנות!!!

יופי שבאת! ספרי לנו על עצמך... ועל למה וכמה ואיך ומה שבא לך בקשר לקיילי

12111 מיכל

New member
תגובה

אני מיכל מחולון אני חולה על חיות אין לי הרבה דברים על קיילי שמעתי אותה לפני 4 חודשים ב100 fm וממש התחחלתי לאהוב אותה מאז אני מעריצה אותה

p i n g o

New member
ברוכה הבאה!

ואני בטוח שתהיה לך השתלבות מהירה - אין טעם שאני אעמיס עלייך עוד שאלות, כבר שאלו אותך מספיק...

joking

New member
../images/Emo51.gif

גם אני חושבת שתהיה לי השתלבות מהירה זה בסדר אתה יכול לאעמיס עליי כמה שאלות שבאה לך גם ככה אין לי הרבה מה לעשות

joking

New member
תעזרו לי

אני לא יודעת מה קרה אבל נדמה לי שאחי פרץ לי לאיימל מה לעשות הוא שינה לי את כל מה שכתבתי בקשר למידע האישי בפורום מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה?????????????? אני לא מבינה שום דבר במחשבים בבקשה תגידו לי מה לעשות

Nadav נדב

New member
תראי...

אם גם השם משתמש שלך התחלף - אח שלך לא עשה לUSER שלך כלום - פשוט תלחצי למעלה על "החלפת שם" ותזיני את השם והסיסמה שלך. בהצלחה.

12111 מיכל

New member
יוו

איזו מסכנה עכשיו אתם בטח רואים כמה אחותי מטומטמת LOL היא כל כך מפגרת שכאשר היא יושבת מול המחשב ויש שתי שעונים מולה LOL היא לא מסוגלת להגיד לי מה השעה ולא בגלל שהיא לא יודעת לקרוא קרוא שעון הוא כל סיבה אחרת היא פשוט לא זוכרת שיש שם שעון

למעלה