היי, אני חדשה :) היי לכולם :)))))))
נ נמשושית פלא New member 28/8/04 #2 ../images/Emo24.gifשלום וברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif מה המצב? אני טל- נמש בת 18 מראשון. מי את? בת כמה? מהיכן? ספרי על עצמך קצת... התמכרות נעימה...
../images/Emo24.gifשלום וברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif מה המצב? אני טל- נמש בת 18 מראשון. מי את? בת כמה? מהיכן? ספרי על עצמך קצת... התמכרות נעימה...
M Michali17 New member 28/8/04 #3 תודה... אז כמו שאמרתי שמי מיכל, אני מפ"ת ומאיפה את ? סיימת ת'תיכון ?
נ נמש לנצח New member 29/8/04 #4 אכן כן.. סיימתי תיכון../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif [כן זו אני בשם האחר..]
M Michali17 New member 30/8/04 #7 וואי איזה כיף לך וואיייייייייייייייי , אז ספרי איך ההרגשה להיות חופשיה ?
נ נמש לנצח New member 30/8/04 #10 שמעי.. יום רביעי אתם הולכים לביצפר ואני ישנה כמו גדולה.. אבל מה זה חורפת..
M Michali17 New member 3/9/04 #15 יאו אני מקנאה בךךךךךךך חבל לך על הזמן איזה חולי נפש אצלינו !!!!!!!!!!!!!! קיבלתי מערכת מזה עמוסה !!!! טוב נו עוד שנתיים ואני מסיימת הקיצר את עוסבדת או משהו ?
יאו אני מקנאה בךךךךךךך חבל לך על הזמן איזה חולי נפש אצלינו !!!!!!!!!!!!!! קיבלתי מערכת מזה עמוסה !!!! טוב נו עוד שנתיים ואני מסיימת הקיצר את עוסבדת או משהו ?