היי אני חדשה!

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תהני בפורום!!
איך קוראים לך?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifהרוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif

שמי דורית ואני בת 14
אמ... קצת פרטים על עצמך? שם,גיל.. באיזה סרט ראית פעם ראשונה את אורלנדו...?

yaaronet bloom

New member
כנ"ל מה שדורית אמרה, ברוכה הבאה

שמי יערה אני בת 13 והאיי סיי 317908955

ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

היי אני עופרי..(אני בת) אני בת 13 וחצי... אמממ מתה על אורלנדו... וזהו... ספרי על עצמך... מאיפה את? איך קוראים לך? בת כמה את? יש לך אייסי?

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifברוכה הבאה../images/Emo98.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

ממצב?, שמי מיכל, יש כאן 4 מיכל, נא לא להתבלבל!...חחחח... *תזכורת,(נצל"ה-ניצול הודעה...
) כולן להמשיך להצביע בראש אחד!!!

הי../images/Emo70.gif

המשפט הזה מהחתימה שלך "מפתח אשר ניתן לי בחסות ה..." זה מאיזה סדרה אחת מצויירת בערוץ שש נכון!? פשוט בדיוק היום בבוקר ראיתי אותה והילדה הזאת אמרה את זה....
אני מניחה שבגלל ששמת את זה בחתימה שלך את בטח אוהבת את הסדרה (לפחות קצת
) אבל אני חייבת להגיד שהסדרה הזאת סתומהההההההההההההההה
אין לי מושג אפילו למה ראיתי את זה...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifהיא ל-א סתומה../images/Emo11.gif

אני מציעה, לכל מי שלא ראה בחיים שלו איזשהי תוכנית טלווזיה, שלא יגיד שהיא סתומה, ילדותית וכו'. תראו כמה פרקים ואחר כך תגידו את דעתכם.

אבל..

איך קוראים לסדרה?
ולהגיד לך את האמתתתתתתתתת אהבתי קצת את הרעיון. רק שהציורים מטומטמים (לא הציור לבד אלא איך שהם מחייכים נגיד וכאלה...) המוזיקה לא קשורה אפילו למה שקורה והמשחק, גם אם זה היה המקורי הוא גרוע לאללה. ככה שזה פשוט הורס..

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifקוראים לסדרה סאקורה

לוכדת הקלפים (card captor sakura) זוהי אנימה. אנימה-אנימציה יפנית. ה'ציורים' לא אומרים להיות חיקויי אדם. משחק?

בגלל זה אמרתי

שהציורים חמודים... כי זה לא ציור ריאליסטי. אבל התכוונתי שלמשל כשהם מחייכים בלי סיבה זה גורם לי לרצות לרצוח אותםםםםםםםם!!! חחח כי זה כל כך מטומטם... ומשחק-המשחק של המדבבים. אני מתכוונת שכל משפט יש איזה שקט כזה גרוע והם פשוט לא יודעים לשחק....

למעלה