היי! אני חדשה

dark angel 17

New member
היי! אני חדשה

כמה דברים עליי: אני בת 17,אני אוהבת את הסדרות מלאך שחור,מכושפות ורוזוול, אני מעריצה את ג'סיקה אלבה ממלאך שחור ואת דרו פולר ממכושפות, ואני מקווה להשתלב כאן מהר אהה ואני חולה על קיילי

adamkylie

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ספרי עוד... מתי התחלת "להיות חולה" על קיילי?

dark angel 17

New member
תשובה

משנת 2000,שיצא השיר spining around אחי גם היה שומע את השירים שלה שהייתי קטנה אז ככה שאני אוהבת אותה כבר הרבה זמן

אפרת ר

New member
ברוכה הבאה...

ואם את אוהבת גם מכושפות אז את באמת שווה.... :) אבל מה הקטע של דרו פולר? הוא לא כזה חתיך וגם לא שחקן מי יודע מה... ולנושא יותר חשוב: איזה שירים של קיילי את הכי אוהבת?

dark angel 17

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הוא כן!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה עליו,אני חושבת שהוא ממש מוכשר

adamkylie

New member
אהההה....

רגע אבל המלאך שלהן הוא לא ההוא שהתחתן עם פיפר? (ראיתי חלק מהעונה הראשונה וחזרתי לראות בשבועות האחרונים, סדרה נחמדה....)

אפרת ר

New member
כריס הוא רק מסוף העונה החמישית

הגיע בפרק האחרון של העונה ונשאר עכשיו לשישית בתור המאיר הלבן שלהן. ליאו שהתחתן עם פייפר הוא עכשיו אלדר... מה בכלל קורה בארץ? איזה פרקים משודרים עכשיו? פה מחר הולך להיות 6X17.

cj20

New member
בערוץ 3 אמור להיות השבוע

הפרק האחרון לעונה החמישית לפי ההודעה שלך, ז"א אני לא יודעת מספר עונה אבל אני יודעת שזו אחת לפני מה שיש בארה"ב. ובסטארוורלד משדרים את העונה שיש בארה"ב במקביל, לא יודעת כמה פרקים איחור...

cj20

New member
הוא מהעונה הנוכחית + 2 פרקים

אחרונים נראה לי של העונה אחת לפני... הקיצר הוא חדש... ומסכימה עם אפרת - פנים יפות אבל לא שחקן מי יודע מה... טוב אבל זה לא פורום דרו פולר אז נעזוב...

אפרת ר

New member
מצטערת הוא לא עושה לי את זה

אני הולכת יותר על גוליאן מקמהון... גם חתיך לא נורמלי, גם אוסטרלי, גם היה מקורב לקיילי... מה עוד אפשר לבקש?

cj20

New member
קול, אממ.. לא הטיפוס שלי

יש לו פרצוף נורא גדול כזה, לא יודעת.. מה שכן, הוא עושה מבטא אמריקאי פשוט מושלם. לא היה לי מושג שהוא אוסטרלי עד אמרתם לי פה שהוא אוסטרלי והיה נשוי לדני.

אפרת ר

New member
אפילו בעלי מודה שהוא הגבר הכי יפה..

אין עליו... במיוחד בפרק בעונה הרביעית שהוא אמור להרוג את פיבי ולא מצליח כי הוא אוהב אותה.... למות עליו שם...

cj20

New member
על טעם ועל ריח...

חסר, חסר גברים בסדרה הזאת. ליאו כזה חננה וכריס ילד. אבל קול היה גבר, i'll give him that...

טוב בואו נסיים את השיחה על מכושפות

ונזחר לקיילי-כמוש כבר שנייםש רלו: איזה שירים של קיילי את הכי אוהבת? מתי התחלת להעריץ את קיילי? את מכירה שירים שלה משנות ה90 המוקדמות? ומה בדבר סוף שנות ה80? כמה אלבומים של קיילי יש לך
וכיצד התחלת לאהוב את קיילי

אני ממש לא מחבב את הדמות של

כריס.. לפחות עד שמגלים מי הוא באמת. אבל באמת לא נכנס לזה. (כאילו... *פייג'* פוראבר???!!!)

למעלה