היי אני חדשה!

galush8

New member
היי אני חדשה!

קוראים לי גל ואני בת 14 מקווה להתשתלב ויש לי את כל תוספות הסימס

HaDaRoSh

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אני מכירה אותך??
או שלא??מי את?? סתם סתם ברוכה הבאה

ברוכה באה|../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif

שיהיה לך השתלבות נעימה בפורום!!(אני פה רק שבועיים ומרגישה כאילו זה שנתיים...) וזה כיף!!!

gal56

New member
זוזו!!

גל,זה שם נפוץ במיוחד,שלאף אחד אין בפורום הזה! והנה הגיעה מישהי בשם גל ואני אכבד אותה..חח.. שלום וברוכה הבאה לפורום! שתיהיה לך השתלבות נעימה!

nitzanw

New member
אני מגוונת ולקאם!../images/Emo24.gif

(עזבו אני נכנסת לאוירה של שיעור2x אנגלית על הבוקר...) מקווה שתהני פה!! אני ניצן ( אין פה אף אחד כמוני ואם לא שמתי
סורי...!)

shmulik15

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ברוכים הבאים לפורומינו הקט
מקווה שתשתלבי
-------------><------------- חוקי הפורום: - -"המערך החדש" - שימו !- - / עמוס מרון 09/01/04 החל מרגע זה (יום שישי, ט"ו בטבת התשס"ד - 09.01.2004) יחלו לפעול בפורום כללים חדשים - להלן "המערך החדש": המערך מבוסס על 2 שלבים חשובים: שלב א´: קובץ תקנות חדש לשרשורים ונצלו"שים בפורום. שלב ב´: הפעלת עדכונים ופעילויות שוטפות בפורום ע"י המנהלים והגולשים כאחד (יצירת תוכן חדש בפורום). ראשית כל ברצוני להבהיר שהחוקים החלים על פורום זה הם בראש ובראשונה חוקי מדינת ישראל (ספרי החוקים וכן החלטות בתי הדין המוסמכים) וכן החוקים הבינלאומיים, לאחר מכן חוקי תפוז אנשים בע"מ (קישור אליהם מופיע בכל עמוד פורום למעלה) ולבסוף מסמך זה - כללי ההתנהגות בפורום "משחקי סימס וסים סיטי" ("משחקי SIM") בתפוז - פורום מספר 577 במערכת. בנוסף למסמך זה, ישנה הודעה המכילה כללי העלאת תמונות לגלריות (מופיעה בטאגליינס הפורום) והיא מתווספת לכללים המופיעים כאן. לפני שאגיע להסברים על המערך עצמו (ובעיקר על שלב א´), אני מזכיר לכל החדשים ולכל מי ששכח את כללי הפורום הקיימים: תוכן לא חוקי: כפי שמורה השורה בראש הפורום "שימו לב! חל איסור על פרסום תוכן לא חוקי כלשהו בפורום. כל הודעה המכילה תוכן שכזה (או קישור אליו) תמחק ללא הודעה מוקדמת" - כל תוכן לא חוקי שיפורסם בפורום או קישור אליו - יימחק ללא כל התראה מראש. לעומת זאת, הודעות המבקשות תוכן שכזה לא ייענו רק בהסבר על כך שאין באפשרותנו לספר תמיכה לא חוקית בפורום (אלא אם השאלה בעצמה הכילה תוכן לא חוקי - ואז תמחק). כל תשובה/עזרה שתנתן ותיתן תמיכה לא חוקית או תוכן לא חוקי כלשהו (או קישור אליו, כאמור) - תמחק ללא כל הודעה מוקדמת. זאת ע"פ חוקי מדינת ישראל ותקנות תפוז אנשים. "אאוטינג" - חשיפת גולשים: למי שלא מכיר את המונח "אאוטינג" (outing) מדובר בחשיפת פרטים אודות גולש בפורום ע"י גולש אחר ללא הסכמתו או ידיעתו (דוגמת תמונה, מקום מגורים, גיל, שם או כל פרט אחר שהגולש לא חשף ושמר לעצמו). מקרי אאוטינג הינם נדירים וברוב המקרים בפורומים מתבצעים בתמימות לב, ולכן אני מזכיר ומתריע כאן - שאין לפרסם באמצעי כלשהי פרט כלשהו מחייו של גולש שבחר להשאיר אותו חסוי ללא אישורו המפורש. כל מקרה של אאטינג בצורה כלשהי ינוקה כמובן באופן מיידי מהפורום, ואף יינקטו צעדים מגבילים. במקרים פלילים מן הסתם - אף יותר מכך. לכן אני מבקש בכל לשון של בקשה - הזהרו! הצפות: אני חושב שמיותר לציין שהצפות מכל סוג שהן אסור בתכלית ואמצעים מגבילים ואף יותר מכך יינקטו כנגד מציפים. לעומת זאת, אם הדבר נעשה בשוגג (באג כלשהו במערכת) - לא קרה דבר ואין צורך לדאוג. כל שיש לעשות - לשלוח מסר לאחר ממנהלי הפורום בצירוף לינק להודעה ואנו נמחק אותה (הדבר אגב תקף לגבי כל הודעה שאתם פרסמתם והינכן מעוניינים למחוקה). התנהגות חברתית: אני מזכיר כי על כל חבר פורום וכן על כל מבקר ארעי, ולמעשה על כל בא פורום באשר הוא - לנהוג בכבוד ולדבר בשפה נאותה כלפי הזולת. הכוונה איננה בעולם מושלם, אך יש לזכור כי חל איסור על קללות וגידופים בפורומים, בהתאם לכללי ההתנהגות בפורומי תפוז. זכרו כי גם אדם חדש אשר בא לפורום לא מכיר את מנהגי המקום ויש לנהוג בו בסובלנות מיוחדת. בנוסף, אם קורה ונשאלת אותה שאלה בפורום פעם אחרי פעם, אין לענות בגסות עקב מאס בשאלה החוזרת ונשנת. מי שאינו מעוניין - שלא יטרח לענות. יחס ראשוני לגולש זר בפורום יגרור תוצאה בה הוא לא ישוב ויפקוד את הפורום, וחבל. עד כאן פחות או יותר כללי הפורום, שהם למעשה הדגשים המיוחדים של הפורום שלנו לכללי הפורומים הכלליים של תפוז. מכאן ואילן אציג את התקנות החדשות בפורום המהוות את שלב א´ במערך החדש: "נצלו"שים" - ניצול שרשורים: אסור "לנצל שרשורים" (=לשרשר הודעה שאיננה מתקשרת באופן ישיר להודעה שאליה שורשרה) בכל דרך שהיא, בכל הודעה מסוג שהוא בפורום. כל ניצול שרשור מכל סוג שהוא ימחק ללא כל הודעה מוקדמת. הדבר חל גם ובמיוחד על הודעות "תפוז אנשים מודיע" או "הנהלת הפורומים" המופיעים מעת לעת בפורום. דינן של הודעות אלו - מחיקה אוטומטית ע"י המערכת או מחיקה ע"י מנהלי הפורום עם סיום תפקידן הקצר. כל שרשור אליהן מפריע לפעולה זו, ועל כן, אלא אם יש עניין להגיב לתוכן הפרסום עצמו - אין לנצל"ש הודעות אלו, וכאמור - כל הודעה אחרת מכל סוג שהיא בפורום. פרסום הודעות חדשות:פרסום ההודעות בפורום יעשה ע"פ הכללים הבאים: כל הודעה חדשה שקשורה לנושא הפורום - תפתח בהודעה חדשה בלבד, באמצעות כפתור "הוספת הודעה" המופיע בראש הפורום. כל הודעה חדשה שאיננה קשורה לנושא הפורום ("אוף טופיק") ו / או בעיות טכניות כלשהן במשחקים השונים או כל שאלה ספציפית הדורשת מענה אישי וישיר - תשורשר באופן ישיר לשרשור בשם שרשור שאלות ובעיות, באמצעות כפתור "הוסף הודעה" שמופיע בתחתית ההודעה. זאת אומרת שגם הודעות "אוף טופיק" וגם בעיות טכניות ושאלות ישורשרו לשרשור אחד בשם הנ"ל. בכל זמן נתון יופיע בפורום השרשור הזה ומנהלי הפורום בלבד ידאגו דרך קבע שאחד כזה יהיה זמין וניתן "להקפצה" (העלאת ההודעה לראש העמוד עם פרסום תגובה חדשה). כך שלמעשה כל הודעה בעל נושא חדש תפתח או כהודעה חדשה בפורום או כתגובה לשרשור האוף-שאלות-טכני שיופיע כל העת בפורום. מחיקת הודעות שאינן תואמות את המערך:כל הודעה שעונה לקריטריונים שהוצגו בסעיף הקודם ונפתחה בהודעה חדשה ולא כתגובה לשרשור האוף-שאלות-טכני ("שרשור שאלות ובעיות"), תשורשר אוטומטית וללא כל הודעה מוקדמת או יידוע מאוחר לשרשור הנ"ל ע"י מנהלי הפורום. זאת אומרת שהודעות שלא יתאימו למקומן בכל מקרה לא יימחקו - אלא ישורשרו ע"י המנהלים, אך יחד עם זאת אני מבקש בכל לשון של בקשה שלא לנצל זאת, משום שמדובר גם ככה בטרחה רבה ומי שמכיר את הכללים - נא לנהוג בהתאם. לסיכום כללי ההודעות של המערך החדש (חלק א´) - מדובר בכללים שאולי נראים מפחדים, נוקשים במיוחד ומסורבלים, אך תיווכחו לדעת כי מדובר בכמה כללים מאוד בסיסיים, פשוטים ונוחים שנועדו לעשות את הפורום שלנו מקום טוב יותר. ולהלן הצגת שלב ב´ המערך החדש: על שלב ב´ אין למעשה מה לכתוב הרבה, ובכל זאת: אם בשלב א´ עסקנו בפתרון למיגור בעיית אינפלציית השאלות המטורפת בפורום, שלב ב´ הוא למעשה תיאור פעולות שבאות למלא את החלל הנותר - פעיליות שונות, תחרויות ויצירת חדשות ועדכונים בפורום. בשורה התחתונה - יצירת אווירת עניין בפורום (בניגוד לאווירת הסוררת כיום - גודש שאלות מעמיסות וחסרות עניין) שתביא לפריחתו. כמובן שיישום שלב ב´ (וא´ גם יחד) מוטל בראש ובראשונה על מנהלי הפורום, אך אני סמוך ובטוח כי גם לגולשים חלק בהבאת תוכן מרענן ואיכותי לפורום והבאה למצב של "עליית מדרגה" באיכות הדיונים הפורום. ניתן למצוא אותם גם במאמרים.

*כפיים* כפיים לשמוליק../images/Emo70.gif

פפפפפשששששששששששששש קבל ממני
חיזוק חיובי
ואני מתחייבת בחברת פורום לציית לכל הכללים האלו ללא שום יוצא מן הכלל

../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifל../images/Emo41.gifק../images/Emo41.gifא../images/Emo41.gifם

אני ביקי בת 14 חודיים ו 29 יום מקווה שתשתלבי יפה בפורומנו הקט

למעלה