שלי2
1. שם: חן אוזן.. (uzan) זה פשוט לא נשמע טוב בעברית 2. גיל:15 3. תאריך לידה:10/02/1989 4. כינוי:ili 5. תכונה טובה:רגישה 6. תכונה רעה:נקמנית, אוהבת ריבים 7. חולשה:ורוד 8. אובססיות:ורוד, אביב מרXXXXX 9. פאדיחה:אביב מרXXXXX 10. כאב:הכלבה שלי ז"ל 11. משאלה:שלא יהיו יותר אמהות שכולות.. זה הדבר הכי אכזרי בעולם!! 12. זיכרון רע:לראות את הכלבה שלי נחנקת למוות 13. זיכרון טוב:דיסנילנד 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אני ועוד כמה חברים זורקים על הפרוייקט שהתכוונו לבנות, על השדה של האבטיחים.... 15. געגוע:סבים וסבתות, הכלבה שלי. 16. פחד:על טבעי 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שמישהו קרוב אליך מת. 18. קמיע [אם יש]: אבן חן.. על שמי... 19. החג האהוב עליך:פסח.. כל המשפוחה ביחד! 20. אוכל מועדף:ביש-בש.. (שומר) עם לימון ומלח ופלפל.. שולט!! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כבד!! יאככ זה האיבר שלוקח את כל הדם הלא טוב של החיות! 22. שתיה מועדפת:וודקה מלון 23. קינוח מועדף:בראוניז 24. ממתק מועדף:טעמי 25. עוגה מועדפת:בראוניז 26. צבע מועדף:ורוד 27. חיה מועדפת:כלב 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב 29. ספורט מועדף:שחיה 30. מספר מזל:7 31. ספר:הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף:סוד הממלכה הקסומה 33. סרט:לא רק בלונדינית 1+2 34. שחקנ\ית:ריס ווית'רספון, אשטון קוצ'ר. 35. זמר\ ת:אמינם 36. סדרה מעודפת:מכושפות, סברינה המכפשה הצעירה, קלולס 37. מקצוע אהוב:לא קיים.. ביסודי טבע.. 38. מקצוע שנוא:היסטוריה 39. מקום בעולם:גיבלרטר 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא זוכרת.. לא משו מיוחד 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:נולדתי 42. פריט לבוש מועדף:כובע ורוד עם שתי רצועות יוצאות.. מבוטן בשנקין. 43. ההמצאה של כל הזמנים:גינס בגזרה נמוכה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף!!!!!!!!!!! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא החלטת עוד.. 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?זריחה, יום חדש בפתח 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד.. לא אוהבת הפתעות... 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?לא זה ולא זה... אני דיי בררנית אז אפשר להגיד שחסכנית אבל לא בעניין של כסף.. 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?חום כשקר, וקור שחם.. 54. לישון או לקום? לישון והרבה 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: נרקו, כמו הסם... 60. שיר שגורם לך לבכות:נטליה אוריירו שיר ישן מתקופת בובה פראית.. משהו אם אהבה לט זוכרת... 61. השיר של כל הזמנים:i'm a believer 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:ממ אנלא אוהבת אפ אחד.. כרגע 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ממ טראנסים בלאגנים! 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:אם תלך.. עד אז הוא יהיה קלאסיקה אני מקווה.. טפו טפו טפו 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:לא יודעת 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אוויי אני בלונדינית בפוטנציה.. שיער חום אבל מבפנוכו זה בלונד. ממ אני ילדה קיטשית כזאת, מאובזרת אוהבת ורוד ותכלת, אני רגישה מדי, אני נסחפת מהר לויכוחים ואוהבת לגרום אותם. אני דעתנית במיוחד.. יש לי על כל דבר דעה! אני קוטלת, ממ חיצונית: 1.68 שיער חום גלי, עיינים חומות צבע עור בהיר, אני לובשת ג'ינסים קבוע עם חולצות רגילות.. בד"כ בורוד, מסתובבת עם כובעים פס שחור בעיניים.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: הילה אופיר עידן נועם ספיר מור יקיר יפעת אורדית אירית בנישה.. זהו 68. הגלידה הכי טעימה? שוקובו וניל 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כיתה ד' ה' ככה בערך.. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?אתר מעריצים של אשטון קוצ'ר 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?זהירות, בנות! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?ili- <i lovw israel. פעם הייתי מאוהבת במישו במתחיל ב- i ואז זה היה i love ixxx ואז הפסקתי אז שיניתי לישראל 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא אצלי 75. באיזה פורומים אתה?זהירות, בנות!, סברינה המכשפה הצעירה, רעיונות מטורפים והומור שחור 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מרחיק אותי.. ומהר!... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שפתיים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן... כי יש לנו דברים משותפים אופי דומה.. החברה הכי טובה שלי אם אותו אופי כמו שלי ושלהן אז מאה אחוז הייתי מתחברת איתן. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתמתחת מצחצחת שיניים ושוטפת פנים.. אומרת בוקר טוב לכולם 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?שוטפת פנים מצחצחת שיניים אומרת לילה טוב לכולם.. 83. מה התחביבים שלך?לארגן מסיבות!!!!! 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?הילה אזולאי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י? תמונה משפחתית +הכלבים, פלאפון, מברשת (שיניים ושיער) 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?פרפר, הוא חי רק יום אחד ומת. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?כלום 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?מממ פלאפל 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אלבום תמונות 92. מי החברים שלך בפרום?כל החברות של הפורום זהירות, בנות! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני יומיים, עזרתי במסיבת חנוכה.. אני עוזרת קבוע בפעולות.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?מממ בתל אביב, עזרתי לילד למצוא את ההורים שלו.. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?בצהריים.. לאמא.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?חיה את חייה 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? איפה שאני.. עם המשפחה כולם ביחד.. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?מממ את הרגע שהכלבה שלי נפטרה, הייתי יוצאת מוקדם יותר והייתי מצילה אותה.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אין לי ארץ אחרת 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא! ואם כן המצפון היה הורג אותי..!