היי אני חדשה!!!

היי אני חדשה!!!

אני מאוד שמחה על הפורום הזה כי יש לי הרבה התמכריות וכולם חושבים שהם דברים פעוטים אבל זה מאוד מפריע לי בשגרת החיי. יש לי התמכריות רבות ומגוונו. אני מכורה קשות לאופרות סבון לא מפסידה פרק ימי חיינו צעירים ולחיות את החיים אני רואה מאז שאני יודעת לקרוא, וגם התחלתי לראות תשוקות והיפים ואמיצים, גם אני מכורה קשות לקולה מינמום 8 כוסות ביום וגם למקדולנ'ס ולא לשכוח סוכריות על מקל. אני מאוד הייתי רוצה שמישהו יעזור לי עם זה כי אופרות הסבון גוזלות הרבה מזמני וכול השאר גורמים לי להשמין למרות שאני נחשבת רזה אני מתחילה להשמין. אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי

../images/Emo24.gifהיי בוקר ../images/Emo42.gif וברוכה הבאה..

אתמול.. התמכרתי לשינה ... אוחחח זה היה גם חסר וגם נפלא... לכן
לא נכנסתי לכאן... עכשיו - אני בדרכי לעבודה, ורק הצצתי לראות עם יש כאן
בשבילי וגיליתי אותך... הבטחה: חוזרת מהעבודה ומתיישבת איתך לכוס תה צמחים. הולך???

הבטחתי? מקיימת!!!

התמכרויות רבות... כמעט לא מכירה מכור עם התמכרות אחת ויחידה. התמכרות היא לא אחת (אבל בפירוש לא תמיד) מרכיב מסויים באופיו של אדם. "התמכרויות" שלך כפי שאת מגדירה אותן לפחות, הן יותר אהבות קטנות, הרגלים שסיגלת לעצמך, ... את גם לא בדיוק החלטת אם את רזה או שמנה? 8 כוסות קולה??? התמכרות??? מממממ....לא בדיוק...אכן בקולה ישנם חומרים ממכרים לבד מהעובדה הנוראה שקולה היא האויב הכי גדול של האבנים הקטנות והלבנות המקובעות לנו בלסתות...האבנים היפות האלה שצריך להברישן לפחות שלוש פעמים ביום - ממש !!! אבל ממש לא אוהבות קולה!!! (בתה של שכנתי בת העשר עשתה ניסוי: לקחה ביצה הניחה אותה בכוס ומילאה בקולה. חיכתה שבוע ימים..... הזמנו את מכבי האש כי חשבנו שיש גוויה בבית...בחיי !!! אני לא צוחקת...הביצה שקליפתה עשויה מחומר הדומה לחומר המצפה את השיניים, איבדה את צורתה ל ח ל ו ט י ן). אופרות סבון, תלוי על חשבון מה זה בא. ואם מחר אני נותנת לך כרטיס לטיול מסביב לעולם למשך שלושה חודשים על יאכטה מלכותית, כולל הוצאות וכרטיס ויזה פתוח, אבל בלי טלוויזיה? תקחי? זו שאלה של כן או לא!!!. אני מציעה: עשי לך ביטוח שיניים....כי זה הדבר היחידי שהולך להינזק אצלך באופן חמור ביותר . שיהיה לך תמיד רק מתוק.

לא הייתי לוקחת

כזו חמורה התמכרות זה לא רק אופרות סבון זה הכול אבל בעיקר אני תמיד יש לי לראות שני תוכניות או יותר ולא הייתי לוקחת את הטיול אלא אם כן מישהו היה מקליט לי תשוקות וימי חיינו

../images/Emo11.gif גייסון....אני...מממממ... נוטה..

לא כל כך...להאמין ... למרות שמיסודי אני פתייה לא קטנה... ופתי, כידוע לך, מאמין לכל דבר... לא. לא מקליטה לך. נותנת לך סיבוב חינם סביב העולם. מי לוקח?

למעלה