מה המצב? אני חדשה פה.. קוראים לי טל אני בת 13.5 ואני חולה\שרופה\מאושפזת על ג'ניפר לופז הפ33ה והכ1סית!! אני מעריצה אותה בערך כבר 3 שנים.. ואני שמחה שסוף סוף יוצא לי להכיר מעריצים שלה!
נחשו איפה הייתי היום?בקניוןןןןןןןןןןןן ונחשו מה קניתי?די וי די נחשו איזה?נו באמת על מה אני כבר יכולה לבזבז את הכסף שלי...? נחשו איזה?את הסרט דם ויין נחשו למה אני לא רואה אותו?כי אין לי די וי די נחשו למה קניתי אותו?ככה!!!כי זה ג'ניפררררררררררר נחשו מה עוד לי?את הדיוידי הראשון נחשו למה אני לא רואה אותו?כי אין לי דיוידי ואני יושבת פה ומחכה שאבא יקנה די וי די אבל הוא לא קונה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אבל הוא יקנה...יום יבוא....אני מקווה וואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ואחד לשנה הבאה ואווווווווווווווווווווווווווווווווו
DVD!!!!!!! ולמה אני לא רואה בו כלום??? כי טאוור רקורדס בקניון אילון החליטו להביא רק עותק אחד של הDVD החדש של ווסט ואז הם בהלם למה הכל sold out טובבבבבבבבב שלאאאאאאאאאאאא!!
תודה =] איזה באסהההה... קנינו מחשב חדש וכל ה- 1000 תמונות של ג'ני שהיו לי במחשב נימחקו... אז עכשיו אני מתחילה להוריד מלאן תמונות.. אבל אין לי מאיפה.. כל האתרים שאני מכירה של ג'ן ניסגרו או שהם בכלל לא מעודכנים!.. יש לכם איזה אתר בעיברית שאפשר להוריד תמונות\קליפים וכ'ו שלה?