המילים לכל השירים האלה - ארוך!
טוב נו הנה המילים... מקווה שלא יהרגו אותי פה
רציתי לחלום רציתי לחשוב על מישהי דימיונית וכמה שטוב לחלום בגדול עליה היא לא מזיקה היא סתם מחשבה שאין לה שום מימוש אז בינתיים טוב כך להיות סתם איתך וזהו. שנינו יושבים במעגל זוכרת כיביתי את הנרות ואם את זוכרת לאהוב? מילה אחת שלה ושוב אותה תחושה טעות מן העבר את לא מרפה. אז רציתי לחלום רציתי לחשוב על מישהי דימיונית וכמה שטוב לחלום בגדול עליה היא לא מזיקה היא סתם מחשבה שאין לה שום מימוש אז בינתיים טוב כך להיות סתם איתך וזהו. שנינו יושבים במעגל... אז אם יש לך דקה דקה של שתיקה תתני לי להסביר כי גם ככה קשה לחיות בהווה אז קחי מרחק ממני דימיונית. -------------------- שוב, כמו מקיץ אל חלום מתחמק מן האור מגשש בין כתליו החזון ערפילי כחלב כשל חולם מאוכזב המכווץ אישוניו אל תבכה, אני בוכה בשבילך אל תפנה, אני אצעד בשבילך עד כלות, רגלי בחולי עד אפול וגופי שבור למרגלות הנהר העכור שוב בהמייה רחוקה כמו עוד מוות בזוי הנסתר בסמטה שממול מנותק ואסור כטאבו על כתפי אם אותי תבקר אל תבכה, אני בוכה בשבילך... אל הרוח, אל המים, אל האש כמו תפוח שרחק מן העץ אל הדרך, עד אליך עד לאופק, כבת דמותך שהאיצה בי כדופק אל תפנה, אל תבכה, אל תכבה אל תבכה, אני בוכה בשבילך... ----------------------------- עכשיו אחרי יומיים שלושה, שנסעת ולקחת את כל מה שהייתי איתך גיליתי תמונות על הקיר הלבן, וכמה עננים באפור על תקרת המטבח. ממש באותו היום שנסעת צלצל השעון והעיר את הבית כולו. ושמש חורפית בתריסים נכנסה, וראיתי פנים בקפה דומות לא דומות. פתאום כשלא באת, אני רציתי כל כך, ופתאום כשלא באת, נעשה לי קר, והדלקתי את האור בחדר הסמוך, וחיכיתי לך שעות בלי אויר וגוף. אחר כך גלשה התקרה לרצפה, והשחקים נמלאו ציפור, ונסעתי רחוק כמו יונה של בר, והייתי חולם והייתי ער. לאט לאט כבה האור לבדו, ונותרתי חשוך, והייתי לבד, מן הקיר הלבן גלשו התמונות, עצובות עצובות, כי פתאום כשלא באת. פתאום כשלא באת... --------------------------------------- אל תגידי כן ואל תגידי לא אל תחפשי את הסוף הענן בוכה אל הים שוחה יש אוניה על החוף. אוניה קטנה וארץ ישנה לנו שם באופק מחכה יש שם פרפרים ושלג בהרים פרחים יפים סגורים כמו נשיקה. אל תגידי כן ואל תגידי לא ים מדבר בלי מילים אלמוגים יפים ושלושה שחפים עפים מעל הגלים. גם אם נחפש בכל נמל קטן ובים נפליג כל השנה בתוך ים סוער רק שנינו נישאר כי לאהבה אין מדינה. ---------------------------- ילדונת, פרח אהבה ילדונת, קטנה ושובבה עם תלתלים ועוד גומה ושתי עיניים נשמה... ילדונת, גור שמצטנף ילדונת, ענן שמרחף את תות שדה בחורף קר את מעופן של ציפורי הבר. את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת את אשר שתי עינייך מבקשות. את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת שידי את ידייך מחפשות. ילדונת, פרח אהבה ילדונת, וכבר היא עצובה עם תלתלים ועוד גומה בוכים עם כל הנשמה. ילדונת, למה את בוכה ילדונת, אין לנו מחר פתחי עלייך הרכים ובואי איתי אל המרחקים. את עדיין ילדה...