היי :) אני חדשה

Shibby Master

New member
היי :) אני חדשה

מה המצב כולם?? איזה כיף!! אני חולההה על מישל ולא ידעתי שיש פורום ישראלי שלה!! אבל אני רשומה ב-MBMB (כולם יודעים מה זה, נכון? אני מקווה שכן) די אני באקסטזה עכשיו!! חחחח בכל מקרה.. אני דידי (דקלה) מת"א וכאלה אם אתם רוצים לדעת עליי עוד.. תשאלו
האיסיקיו שלי הוא 144718709 מישל בראנץ' בפצצות

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

שלום!!!!! אני חושב שכמעט רוב הילדים כאן חברים ב MBMB.......ברוכה הבאה

OrdinaryDay

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה!

גם אני חברה בMBMB אבל לא כותבת שם... פעם הייתי כותבת בMBM אבל עכשיו כבר לא
אניוואי! ברוכה הבאה לפרומנו הקט!

Shibby Master

New member
תודה כולם! שרון..

כשאת כותבת מכשפה סגולה- למה את מתכוונת? את אוהבת מכושפות במקרה??

AndreaCorr ©

New member
אני מעריצה ענקית של מכושפות ../images/Emo99.gif

אבל זה לא בגללן. יש למכשפות שיר שהן אומרות בו "תריסר מכשפות סגולות, מרשרשות בחלונות ביתי" וזה משם

vanessa14

New member
אנחנו ממש דומות!!!../images/Emo8.gif

אני לא מאמינה שאת גם אוהבת את מכושפות!!! ממש כמוני... הקורס, מישל בראנץ', מכושפות... את אוהבת גם את וונסה קרלטון במקרה?

OrdinaryDay

New member
עוד מעריצת ונסה!../images/Emo9.gif

לצערינו לא מעריכים את ונסה מספיק בארץ...חבל, פשוט, חבל... דווקא את האומנים המוכשרים לא מעריכים מספיק.

dun16

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

הייי!!.. אני דנה... בת 16 וחצי מראשון!!!... חולה על מישל!.. אני נשמעת כמו איזה מפגש של אלכוהוליסטים אנונימים.. חחחחחחחחח... :) חוץ ממישל אני אוהבת גם את M2M, ונסה קרלטון, סימפל פלן, בלינק 182,ניו פאונד גלורי, גו גו דולס, מטצ'בוקס 20, אביתר בנאי וכל מיני... :) תהני בפורום!

Shibby Master

New member
איזה כיף!!

גם אני חולה על הגו גו דולס וניו פאונד גלורי!!!!!!!!! ובכלל מוזיקה ישראלית!! זה ה-דבר אבל מישל היא הפייבוריטית שלי

HaMsTeR

New member
באמת יש אנשים שאוהבים את M2M?

הייתי בטוחה שאני בערך היחידה בארץ...

יאאאאאאא

לא ידעתי שיש כאן מעריצות ונסה!!! אני חשבתי שאני היחידי בארץ!!!! כאילו כל החברים שלי אוהבים את המוזיקה שלה...אבל לאף אחד מהם אין הדיסק המקורי, או ששומע אותה כמוני! אני חושב שהיא פשוט מדהימה!!!! אין עלייה........:))))

למעלה