היי!!!!!! אני חדשה!!!!!!

היי!!!!!! אני חדשה!!!!!!

ממצב?? אני לא רואה משחק החיים מההתחלה אני רואה מהאמצע... אני בת 14!! אני הכי אוהבת את מי שמשחקת את רותם/רם!! ויש לי כמה שאלות... :
אתם יכולים לספר לי מה קרה במהתחלה של התוכנית? הראו את מה שקרה עם תומר וריקי בהתחלה ואיך שהו טס לארה"ב וכל מיניי דברים שמדברים אליהם בתוכנית?
זה נכון שרותם ואפי אחים?

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gifברוכים הבאים../images/Emo41.gif

אני בטחה שתהני פה... יש פה ילדים ממש חמודים! מי שמשחקת את רם/רותם זוהי נירית קופל המדהימה (שאם את לא יודעת התארחה אצלנו לפני כמה ימים! אז ככה ריקי ותומר נישאו וחודש לאחר מכן ריקי בגדה בו עם קובי! תומר טס לארה"ב ואיבד את הזיכרון! לאחר שלוש שנים חזר והלך לפסיכולוגית ששמה בתיה ליפסקין היא עזרה לו להיזכר אבל באותו זמו הם התאהבו אחד בשני ואז ניהיה בינהם רומן! בתיה גילתה ע"י נירה שתומר (שקרא לעצמו ריקרדו) הוא הבעל האבוד של ריקי, ובתיה לא רוצתה בשום אופן לספר לריקי שריקרדו זה בעלה, כי היא הרי מאוהבת בו! ואז יום אחד ריקרדו הגיע לחנות של ריקי והיא זיהתה אותו והוא התחיל להיזכר... ריקרדו (תומר) נפרד מבתיה ועכשיו ריקי צריכה לבחור בין תומר לקובי!
ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר רותם ואפי אכן אחים!

eyal-m

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo13.gifwelCOM../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

רונקי

New member
רותם? ואפי?? עלק!!! איך יכול להיות?

אבל דיברו על ההורים של רותם..... הם חיים. -
- אתם יודעים שירון8 וליה הולכים לשדך את ענבר וארז? יהיה מגניב.

תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ויש לי עוד שאלה.....
סיפרו לי גם שאפי הוא הבן של מיכל/מישל שחורי וירון של שאול והחליפו אותם בלידה..... זה נכון?? ומיכל/מישל יודעת על זה?

למעלה