היי, אני חדשה!***

a1 girl

New member
היי, אני חדשה!***

הי ממצב?? ראיתי את כל האיורים שעשיתם וזה ממש נתן לי חשק גם לנסות, אבל אני לא ממש מבינה איך.. אז אם למישהו יש איזה קישור לתת לי שיש בו הסבר על זה אני ממש אשמח!! תודה :) נ.ב. אם תוכלו אז... באיזה תוכנות מומלץ להשתמש? תודה רבה רבה !! ענת

mandark

New member
ברוך הבא

תלוי איזה סוג איורים את רוצה לצייר, דברי עם מי שסוג הציורים שלו\ה מצאו חן בעינייך.. לכל סוג מומלצת תוכנה אחרת, בדרך כלל פוטושופ מעורבת כך או אחרת. אבל אם 1000$ סכום מוגזם - הצייר של ווינדואוס עובד בכלל לא רע... איל

preacher

New member
הי, לא להגזים...

יש גם תוכנות ציור חינמיות, כמו the gimp. עם שכבות ואפקטים והכל. עכשיו אם מישהו היה לוקח על עצמו ללטש את הממשק שלה למשהו שיראה טוב גם במסכים של פחות מ- 1200X1600, אז גם היה אפשר לעבוד בה בקלות. אבל גם כמו שהיא היא בסדר גמור.

ejay

New member
עוד תוכנה חינמית נחמדה

Open Canvas היא תוכנת ציור חינמית. היא קלילה להפליא יחסית לרוב התוכנות האחרות, והעכבר/עט נעים כמעט בלי שום דיליי אפילו עם מברשות גדולות. לינק לגירסה החדשה (גירסת נסיון, דורשת תשלום לאחר חודש) לינק לגירסה הישנה (חינם). הגירסה הזאת מאפשרת גם ציור דרך האינטרנט עם מספר אנשים במקביל..כיף

roychu

New member
תוכנה מגניבה ../images/Emo6.gif

עם מישהו יועיל להסביר לי מה הולך עם הרשת שם נוכל לארגן מפגשון ציור

Bishnet

New member
רעיון טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

חברס
תורידו את התוכנה

roychu

New member
בעצם לא, יש לי רעיון אחר

התוכנה לא סוחבת יותר משני אנשים און-ליין... לעומת זאת, המליצו לי על צ'אט ציור רב-משתתפים, בקרוב אחד פרטי שלנו!

Bishnet

New member
יששששששששש! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

Bishnet

New member
אגב

תלחצו על Alt+H ואז על E כדי שהממשק יהיה באנגלית...

למעלה