היי אני חדשה :)

היי אני חדשה :)

ואתם החוליה החלשה..... חח סתם.. חירפון קל.. אז אני אוהבת את מוניקה, איפקציה, מופע הארנבות של ד"ר קספר, אביב גפן.. ועוד כל מיני שאני לא זוכרת עכשיו.. ואממ מישהו בא יום שישי לת"א? הפוסי של לוסי יהיו! וואאאאווואאאוו ומיכל אני חולה עליך (הלוואי שאת קוראת את זה כי את משועממת מספיק..)

-אלה-

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif|ליהייייייי ברוכה הבאה

היי... ני חדשה פה.....

קוראים לי ליטל אני בת 14 אני אוהבת את המכשפות,אביב גפן, היהודים, שלמה ארצי, ברי סחרוף , רמי פורטיס, אנפקציה.......

Zed Man

New member
אני חדש

נראה שכאלה לא חסרים בזמן האחרון... ודרך אגב... אני לא כ"כ מגוון בלהקות... תנו לי שמות (חוץ משייגעצ, מוניקה סקס, היהודים, מופע הארנבות של ד"ר קספר ואיפה הילד) ועוד בקשה קטנטנה.. מה דעתכם על ד"ר קספר? (שם ארוך מדי....)

נמחקת

New member
שלום אנשים!

אוקיי אז ככה....קוראים לי רעות ו....אני מתה על בן ארצי! אל תצחקו אני חושבת שיש לו אחלה שירים!!! טוב....אז ביי בנתיים

cha ching

New member
אממ.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.................חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.............חחחחחחחחחחחח..............חחחחח........חחח...........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........חחח...חח..........ח........חחחחח......... סורי=הייתי חייבת.לא יכולתי להתאפק :)

lide

New member
הייייייי

ימאנייקית למה את צוחקת, זה שהו חרא של זמר סבבה, אבל אתה מעליב את הילדה שלנו, תני תשובה יותר אופטימית, זה יעזור.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

שלמונזה

New member
אנשים רעים יש פה...!

אבל אני לא בטוחה בכלל עם בן ארצי נחשב לזמר רוק ישראלי... בכל אופן אני דווקא די אהבתי את האלבום ה- 1 שלו את השני כבר לא ניסיתי ואני ממש לא מעריצה שלו או של אבא שלו...!! יחי הרוק הישראלי!

© Tweety ©

New member
איזה אומללים אתם ../images/Emo108.gif

בן ארצי זמר מדהים אני לא מבינה מה כ"כ מצחיק בזה אולי לא טרחתם לשמוע את השירים שלו או לקרוא את המילים אבל הוא כותב מדהים הרבה יותר מברי או חמי רודנר שלכם ולזו שכתבה לפני בן ארצי באמת נחשב לרוק אולי לא רוק כבד אבל רוק בהחלט וגם אם אתם לא אוהבים לשמוע אותו תפסיקו לרדת עליו כי ילדים קטנים ומפגרים אני לא אוהבת את ברי או חמי רודנר כמוש כתבתי ובאף הודעה שלי כאן לא אמרתי עלהם מילה אחת רעה למי שפתחה את ההודעה על בן ארצי אני אוהבת אותו מאוד הוא זמר מאוד מוערך בעיני כותב חזק יש לו קול יפה בחור מוכשר אני לא מבינה למה הוספת את המשפט אל תצחקו. את מתביישת בזה או משו?

Tyler Durden FC

New member
בהזדמנות זו-

גם אני חדשה! אני לא אספר לכם מה אני אוהבת, תגלו לבד.... ד"א- ברוכה הבאה †Woodstock†

למעלה