היי אני חדשה

חגית756

New member
היי אני חדשה

קוראים לי חגית אני בת 13 וחצי אני מתה על בנחה אבל ממש ממש מתה עליו אני מאוהבת בו בטרוף פשוט!!!!!! לפני כן תמיד קראתי את ההודעות היומיות(ליליות) שלכם בפרום אז אני מכירה את כולם... אני מקווה שאצליח להישתלב ... מפני שרשמתם אתמול את התאריכים שלכם אז שלי הוא:5.2.89 ומפני שרשמתם לפני שבוע בערך את האייסיקיו שלכם אז שלי הוא:165659667 טוב ביי... אגב: אני נורא אשמח אם תענו להודעה!7!!!

../images/Emo24.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

כמוך, גם אני אוהבת את
בנחה
קצת מזכיר את הכינוי שלי, לא? לא נורא... הוא חתיך בטירוף

בנחה מקום ראשון../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

בנחמין השחקן הכי כוסון בעולם!!!!!!!!!! הבן- אדם הכי חתיך בעולם!!!!!!!!!!!!!!! פלא העולם השמיני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם מוזמנים להיכנס לאתר המהמם שלי: www.benja.8k.com

חגית756

New member
כאילו דה... חחח את לא מגלה לנו...

כולנו יודעים את זה ממזמן... במיוחד אני ודסי!!!!!!!!!

חגית756

New member
../images/Emo51.gifמרי ו-../images/Emo49.gif תיכנסי!

תודה שרשמת לי ברוכה הבאה והמון המון מזל טוב ליום ההולדת 15 שהיה לך אתמול!!!!!!!!!!!!

Harmania

New member
ברוכה הבאה!

שלום לך גולשת חביבה וחדשה! ברכתי והגבתי להודעתך, כמילוי משאלת ליבך. אני שמחה בשמחתך. ברוכה הבאה!

Tinkerble

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

עד עכשיו ראית המורדים ?

חגית756

New member
לפעמים כשיצה לי אבל...

תמיד כל יום קראתי את התקצירים... אז אני מבינה הכל!!!! תודה שרשמת לי ברוכה הבאה!!!!1

BADBOY2

New member
שלום אני חדש פה

אני מצטרף לפורום אבל לא כאחד שרואה המורדים באינטרנט אני מחכה בסבלנות ל22 בספטמבר שיתחיל בפוקס קידס אני מקווה שלא יצנזרו הרבה

BADBOY2

New member
מי שזוכר את 1ronaldo הוא חבר שלי

והוא אמר לי שלא התייחסו אליו ממש אז אני מקווה שהוא טעה

כנראה הוא טעה

כי האנשים פה כולם נחמדים! גם אני פשוט מקסימה שאני אומרת את זה נכון? נכון אני פשוט חמודה שאי ארפשר לעמוד בפניה? חחחח הלילה משפיע עלי! לפחות אני לא חמור חובב נעירות, ולא הומו גאה... המבין יבין...

למעלה