היי אני חדשה

dia doll

New member
היי אני חדשה

קוראים לי דניאל ואני בת 11 וחצי ואני מתה על סוסים ועכשיו אני בקיטנה של סוסים ואני רוכבת רוב הפעמים על סוס שקוראים לו בלו(blue) ומישהי פירסמה תמונה של סוס כמוהו אז הנה התמונה שלו בערך מקווה להשתלב

הולי

New member
כנסי לכאן מיד...../images/Emo9.gif

זה אולי צירוף מקרים מוזר... אולי לא. יכול להיות שבמקרה במקרה, לבלו שאת רוכבת עליו יש עין אחת כחולה והוא מאד מאד שמן? כי אם כן (ולמה יש לי הרגשה שכן...?) אני מכירה את החווה שאת רוכבת בה יא תגיבי מהר אני חייבת לדעת!!

yael filan

New member
אם הוא שמן

וקוראים לו בלו, אז הוא בטח מגמלא, נכון? חחחחחחחחחחח

ברוכה הבאה!../images/Emo121.gif

לי קוראים טל, אני בת 12 ואני רוכבת כבר שנה אינגליש בחוות רעננה. בנוסף לכך, אני גם הילדה שרודפת
אחרי כולם וממררת להם ת´חיים בשביל שיתנו לי פרטים על חוות בשביל שנוכל לקיים מפגש-פורום... אבלללל הם לא עוששייםם את זההההה!!! כלאופן.. אני מקווה שממש תהני בפורום ושתבקרי בו הרבה!! שלך ול

../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif|ברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

היי ברוכה הבאה! שתי עצות מאת פיצי- 1. להיזהר מאאווין הרוהירית! היא ממררת לכולם את החיים, ועכשיו היא מאימת לשלוח מסרים אישיים-ברר... 2.לנסות למצוא חווה שעושה טיולים ויש לה הרבה סוסים למפגש הפרום- וזה כדי שאאווין הרוהירית לא תמרר לך ת´חיים! וזה... ד"א אני בת- ילדה- נקבה- אישה, קראי לזה איך שבא לך...

פחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כן.. כדאי לך מאוד
חחחחחח בחווה שלך יש במקרה טיולים להרבה אנשים? וד"א... אני חושבת שאני הולכת באמת להתחיל להציף אתם במסרים אישיים.. תזהרו ממני.. יש לכם יומיים להתחיל לומר לי פרטים או לפחות לתת לי מספרי טלפונים.. ולא.. קצכם קרוב! חחחחחחחח אה כן.. ופיצי, חתימה שולטת!!! תחדשי!

למעלה