היי אני חדשה,

Harpush

New member
היי אני חדשה,

היום חבר שלי התגייס, אנחנו יוצאים ממש קצת זמן (שבועיים) אבל בכל זאת... מוטב מאוחר מלעולם לא אני חושבת. אז אני חופית,16,כפר סבא.. נעים להכיר :)

:)ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

היי אני שחר בת 18 מהצפוון

rainbowgirl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני קורל,20,באר שבע. לאן הוא התגייס? :) וגם שבועיים זה משהו! ספרי איך הכרתם וכאלה..

Harpush

New member
הוא התגייס לסטילים

הוא בן 19 (ויש ביננו 3 שנים בדיוק, אנחנו באותו תאריך) אממ היינו ידידים המון זמן וזה פשוט קרה, אז זה לא שזו היכרות של שבועיים. אלא, קשר רומנטי של שבועיים. אני מכירה אותו קצת יותר משנה :)

הכי כיף

שהוא קודם היה ידיד ואח"כ חבר. מהמערכות יחסים שהוא קודם ידיד ואח"כ חבר הכי נהנתי עד עכשיו. יש לזה המון יתרונות.

Harpush

New member
זה נכון, מה גם שלא היינו ידידים קרובים מדי

ככה שזה לא "הורס" קשר אחר. בכל אופן, לפי מה שהבנתי הוא יוצא 28/3 או משהו כזה, אז אני אראה אותו פעם בחודש בערך?

ובכלל

היתרון הכי משמעותי זה שיש פחות חששות ל:"האם הוא נאמן לי,האם הוא שלי באמת". כי בתור ידידים את מודעת לרמת הרצינות שלו עם בנות,והוא מספר לך על מערכות יחסים ,ואם לא או לא היו אז הוא מספר מה הוא מחפש ומה הוא באמת רוצה. אתם מכירים אחד את השני. גם אני יש לי כרגע אחד שהינו קודם ידידים ואני מבסוטה לגמריי.יודעת שהוא לגמריי שלי. הבאסה זה שהוא הכיר את האקס.לא שזה מפריע,סתם מוזר כזה:S

Harpush

New member
חח גם שלי מכיר את האקס, חח אבל מנסים לא

להיות קרובים מדי אליו חח כדי למנוע בלגנים! וחוצמזה נכון לעכשיו בשניה שאני רואה את החבר אני אבעט בו כנראה, אבל לא נורא ^_^

האקס שלי מת בכלל נרא'לי..

תאמיני לי שטוב שהוא לא מסתובב לי ולו בין הרגליים. בכלל עד לפני כמה חודשים נודע לי שהוא גוסס.בכל מקרה חושבת איפשהו שזה חרטה

למעלה