היי אני חדשה!

dorinchik

New member
היי אני חדשה!

אני צופה בCSI כבר הרבה זמן אני אוהבת במיוחד CSI ניו יורק וגם לאס ווגאס אבל לא מיאמי...לא אוהבת את הקאסט.. צפיתי עכשיו בפרק 16 של העונה הרביעית בניו יורק ואני פשוט בשוק! כל כך אהבתי אותם לינדזי ודני
...מה הוא חשב לעצמו!! איזה חרא מניאק בוגד שמישו ירה בו! שמישו יתן ספוילר בבקשה אני מתה לדעת אם היא תזרוק אותו מתי הוא יספר לה היא תתפוס אותו על חם משהו! נעים להכיר!

הדמר

New member
קודם כל ברןכה הבאה לפורומנו הקט

דבר שני חכי למיתר היא תענה לך הכל היא אינקלופדיה מהלכת בכל הנוגע לCSI NY וביעקר בנוגע ללינדזי ודני. הא ואגב אני לא סובלת את השילוב הזה דני לינדזי

Marg H

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

תהני!
כמו שההדס אמרה, מיתר תענה על זה ממש בקרוב.

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifברוכה הבאה!

מקבלים פה יפה אנשים, מניסיון :)

MeItOsH

New member
הייי! בחורה כלבבי! ברוכה הבאה../images/Emo24.gif\ספוילר|

אני מיתר,וכפי שכבר נאמר לך אני בתפקיד הד"ר לענייני דני ולינדזי. בפרק 16 אנחנו מגלים שדני בוגד בלינדזי..אבל בפרק הזה גם לינדזי מתחילה להבין אתזה. ובצפייה חוזרת של פרקים 11-16 אפשר להבין יש התרחקות ניכרת בינהם וזה מתבטא במיוחד בפרק 15 כשהוא שוכח את היומולדת שלה. בפרק 16 לינדזי ממש מתפוצצת עליו ובאמת אומרת לו והכל...וזה די נחשב כפרידה שלהם. בפרקים הבאים הם פשוט לא מתקרבים אחד לשני אלא אם כן זה חלק מהתיק שהם עובדים עליו. בפרק 19 [פרק מדהים
] יש טיפה התקרבות בין השניים ובסוף הפרק דני מתקשר ללינדזי ואומר לה כמה שהוא מצטער ועל זה שהוא רוצה אותה בחזרה L:'You have any idea how hard are to love? D:"Why won't you come and show me?" אבל לינדזי כמובן מסרבת. בפרק 20 אם אני לא טועה הוקס קורא לה 'מונטנה' והיא נראתה מופתעת בטירוף.הוא אומר לה שהוא מצטער ולא התכוון..והיא עונה לו שהיא די התגעגעה לזה. בסופו של דבר העונה נגמרת ושומדבר לא נסגר בינהם. הוא לא סיפר לה..או יכול להיות שהוא סיפר לה אבל זה לא היה על המסך [בפרק 16 הוא אמר לה ש"הם צריכים לדבר" ככה שאי אפשר לדעת מה הוא אמר לה] ובנתיים הם לא ביחד. נחכה לעונה 5 ונראה
מה שאני כן יודעת זה שהשחקנית שגילמה את ריקי תשחק בכמה פרקים בעונה ה5 אם יש לך עוד שאלות/בעיות וכו'.. אני פה:] השתלבות נעימה.

dorinchik

New member
תודה על ה../images/Emo58.gif!../images/Emo24.gif

חיכיתי לו בקוצר רוח...דני הארור.. מתי תצא העונה החמישית?

למעלה