היי אני חדשה

AnnaVas

New member
היי אני חדשה

עוד לא גרושה, אבל נראה לי שכבר ממש בדרך. רציתי לבקש עצה. אשמח אם תוכלו לתרום לי מניסיונכם... מצד אחד, אני מרגישה שאנחנו צריכים להתגרש כי כבר אין אהבה. או יותר נכון יש, אבל זו אהבה מסוג אחר. כמו אהבה של ידידים. אין משיכה. ובעצם גיליתי שהיא אף פעם לא היתה שם. לא במובן היצרי, המיני... הלכנו מספר חודשים לייעוץ זוגי אבל זה לא עזר. והחלטתי שאני עוד צעירה, ואני רוצה למצוא גבר שאני כן נמשכת אליו. (וגם אם זה ידעך עם הזמן, עדיין יישאר משהו או לפחות יהיה משהו שאפשר להחיות.). וגם לבעלי מגיע לחיות עם מישהי שתרצה אותו בתור גבר ולא רק בתור ידיד. מצד שני, בעלי הוא שותף נפלא לחיים. אם זה בעזרה בעבודות הבית ואם זה בלהיות לצידי כשאני צריכה. והדבר הכי חשוב - הוא האבא של הילד שלי. והוא האבא הכי טוב בעולם. ואני אומרת לעצמי: אולי תעצרי רגע? איך את יכולה לזרוק את כל זה? איך את יכולה לעזוב אדם כזה? הבעיה שאני לא מפסיקה לפזול לצדדים... וזה ממש לא הוגן... מה דעתכם? אשמח לקבל כל תגובה.

שרשירית

New member
דעתי

אם אין משיכה בשלב כל כך מוקדם של היחסים זו בעיה. אם היית אומרת לי שאתם בני 50, נשואים כבר 20 שנה, אז הייתי אומרת שמה שיש לך זה דבר מבורך שאין להרבה. אבל מכיוון שאתם זוג צעיר, אני מבינה שאין ילדים, אני מבינה שלא נשואים הרבה זמן - אני לא הייתי מסוגלת לחיות ככה במיוחד שאת מתחילה לפזול לצדדים. והרי ידוע שמרוב פזילות העיניים יכולות להיתפס והדבר יכול להוביל לבגידה ולחיי נישואים בשקר. לא מאמינה שבמצבכם אפשר לעורר את המשיכה. אפשר לעורר אותה לתקופה קצרה אבל הדבר יחזור שוב לעצמו, לדעתי התרחקתם יותר מידי. את יודעת מה התשובה, את יודעת מה את מרגישה בפנים וכלפיו, את יודעת איך את רוצה לחיות את המשך חייך, את רק צריכה לבצע.

AnnaVas

New member
תראי

אנחנו נשואים חמש וחצי שנים. בסך הכל ביחד שמונה וחצי שנים. כשהכרתי אותו, הייתי ילדה. לא הכרתי את עצמי מספיק טוב. זה היה הקשר הרציני הראשון בחיי. וכן יש לנו ילד...

3 שרונית

New member
בעייתי העניין

מצד אחד טוב לך והוא אחלה , מצד שני לא ממש בא לך עליו... מצד אחד הוא אבא טוב, מצד שני לא בא לך עליו.. מצד אחד הוא חבר טוב אבל שוב לא בא לך עליו. תבדקי מה גורם לך לחוסר המשיכה אליו, כי בד"כ זה בא ממקום עמוק יותר מסתם לא עושה לי את זה, אולי תצליחו לתקן את הדברים. פעם הייתי אומרת לך, לא טוב לך קומי ולכי, היום אני אומרת תנסי לתקן, תחשבי שזה רק את והוא בעולם.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo45.gif אני עם שרונית

אני בעד לתקן ולא לקום ולשבור ת'כלים... אני קוראת בין השורות "אני לא בטוחה שאני לא אוהבת אותו" "זאת תקופה" לא תמיד ייעוץ זוגי הוא הפתרון או עוזר לפעמים התשובות נעוצות בנו...

לילי301

New member
אני בדעה..

שצריך לעשות הכל כדי לבדוק האם גירושין זה המפלט האחרון. צריך להסתכל על מכלול הדברים ולקחת אויר לנשימה ורק אז להגיע לתשובות, והן לא מגיעות בקלות. לי לקח שנתיים לבחון את הדרך ורק אחרי שהגיעו מים עד נפש, רק אחרי שהבנתי שאני כבר לא ממש אני..אז ביקשתי את הגט. לא להשאר בשופ פנים ואופן בגלל שהוא אבא טוב, כזה הוא יהיה גם אחרי שתתגרשו.

יכולה להזדהות כמעט עם כל מילה שלך

ואצלי, ההבנה הזו הייתה תחילתו של הסוף. הבנתי שאין מצב שאני אחיה כל החיים בלי אהבה, בלי משיכה, בלי תשוקה ולא רציתי לצאת לחפש אותם בחוץ. הרגשתי כאילו אני גרה עם שותף לדירה, שותף מקסים, אבל שותף. לכן, מצד אחד, ברור שהעצה שלי היא לקום וללכת. מצד שני, לנו לא היו ילדים ואין לי מושג מה הייתי עושה אם היו. מה שלא תחליטי, שולחת המון
.

Bubble Girl 27

New member
את צודקת אף אחד לא צריך לחיות

בלי תשוקה ואהבה... אבל במציאות זה לא ככה. אין מה לעשות מערכת יחסים של שנים מטבעה תתחיל להיות פחות תשוקתית ופחות יצרית... אבל אפשר לעשות המון דברים כדי ללבות קצת את האש ולוודא שהיא עוד תהיה שם. אני חושבת שלפני שעוזבים הכל כי אין ואין ואין צריך לעבוד קשה לעשות פוווווו חזק כדי ללבות את האש. {כבאית אש לשעבר
היום יודעת פירומנית תותחית}

ברור.

וכמובן שזה לא קרה ביום אחד וההחלטה על הפרידה הייתה אחרי הרבה נסיונות ולבטים. אבל בסופו של דבר, כשהיה ברור שזה לא הולך להשתנות, הדרך לשם הייתה די בלתי נמנעת.

Bubble Girl 27

New member
כן זה די ברור שאחרי

ניסיונות של תיקון ונשיפות כבדות על מערכת היחסים כדי שתבער צריך לעשות צעד קיצוני... אגב הרבה פעמים הצעדים הקיצוניים האלו מהווים טורדנו שמלבה את האש החיובית וגורם לצד השני להבין שהכאפה אכן כואבת... אצלי זה קרה ככה אבל היה מאוחר מידי...

AnnaVas

New member
הבעיה היא

שגיליתי שמעולם לא נמשכתי אליו. זה לא שהיתה תשוקה שדעכה. לא. תמיד הייתי קרה איתו מהבחינה המינית. אף פעם לא היה בא לי. גם בשיאים רגשיים של אהבה גדולה. הסקס מצידי היה כדי לספק אדם אהוב. אבל לא מתוך יצר ותשוקה שבאו מתוכי. הייתי בטוחה שאני סתם פולניה. ואז גיליתי שאני רחוקה מלהיות פולניה. שאני חרמנית נורא. אבל בעלי לא עושה לי את זה... מיותר לציין שהיה לי מאד עצוב לגלות את זה. אולי היה עדיף שכל החיים הייתי חושבת שאני סתם פולניה....

מיתי

New member
בין השורות אני מבינה...

וסליחה מראש אם אני טועה... שהבעל שלך הוא אבא נפלא, החבר הכי טוב שלך אבל מאהב... יש לך אחר. אם אכן כך, אין לך סיכוי לפתור ולהציל את הזוגיות שלך, אלא אם תתחילו ממקום נקי לחלוטין. ואם את רק פוזלת, תשאלי את עצמך למה? בדרך כלל לא נמשכים למישהו בגלל דפוסי התנהגות מסויימים ולאו דווקא בגלל מראה חיצוני. נסי לבדוק האם אלא דפוסים שניתן לעבוד עליהם. כמו שלילי אמרה. אבא מדהים הוא תמיד ישאר ומנסיון אישי שלי, גם חבר. אל תוותרי. נסי הכל לפני גירושים.

Bubble Girl 27

New member
כן גם אני קראתי את זה בין השורות

פשוט לא יודעת אם זה במקום להגיד את זה.. לכן שאלתי למטה... הממ

3 שרונית

New member
לי נראה אחרת

נדמה לי שהיא עוד לא חצתה את הקווים אבל קרה לה מה שקורה להרבה גברים ונשים.. נראה שהיא חיה ברוטינה של הנישואים בית עבודה ילדים, בלי חיזור בלי ניצוצות , ופתאום מישהו מחזר אחריה, מפלרטט איתה, פתאום יש ריגושים ורגשות שהיא לא חוותה הרבה זמן.

Bubble Girl 27

New member
יש מצב

אבל לא נעים לנתח אותה כאילו היא לא פה
מחכה להבין כדי שנוכל לעזור יותר...

למעלה