היי אני חדשה היי אני אתי בת 12 ואני גם אוהבת מאוד את טלי ומקווה שאשתלב יפה בפורום
א אתי גאוליוב New member 10/1/08 #1 היי אני חדשה היי אני אתי בת 12 ואני גם אוהבת מאוד את טלי ומקווה שאשתלב יפה בפורום
M meital d New member 11/1/08 #4 ../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifברוכה הבאה אתי ../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif *אני איתך בפפורום ליררז צ'רכי [ ]
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifברוכה הבאה אתי ../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif *אני איתך בפפורום ליררז צ'רכי [ ]
נ נעה של ה י ם New member 11/1/08 #6 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif יאיי עוד הזדמנות לפרסם את השאלון חדשים שם? גיל? מאיפה הכרת את טלי? פרוייקט אהוב של טלי? מסר לאומה? ועכשיו תעני ברצינות... את הולכת להישאר כאן או להיעלם כמו 90% מהחדשים?
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif יאיי עוד הזדמנות לפרסם את השאלון חדשים שם? גיל? מאיפה הכרת את טלי? פרוייקט אהוב של טלי? מסר לאומה? ועכשיו תעני ברצינות... את הולכת להישאר כאן או להיעלם כמו 90% מהחדשים?
א אתי גאוליוב New member 13/1/08 #7 עונה שם?אתי גאוליוב גיל?12 וארבעה חודשים מאיפה הכרת את טלי?טלנובלה בע"מ פרוייקט אהוב של טלי?מיכאלה מסר לאומה?אממ... תנו לי לחשוב קצת ועכשיו תעני ברצינות... את הולכת להישאר כאן או להיעלם כמו 90% מהחדשים?מה פיתאום להעילם אני נישארת
עונה שם?אתי גאוליוב גיל?12 וארבעה חודשים מאיפה הכרת את טלי?טלנובלה בע"מ פרוייקט אהוב של טלי?מיכאלה מסר לאומה?אממ... תנו לי לחשוב קצת ועכשיו תעני ברצינות... את הולכת להישאר כאן או להיעלם כמו 90% מהחדשים?מה פיתאום להעילם אני נישארת