היי אני חדשה...

Nofar20079

New member
היי אני חדשה...

ויש לי שאלה- בזמן שמוצע שידוך מה עושים בפגישה ראשונה? על מה מדברים? וכן בפגישות הבאות אם העסק מצליח....תודה לעונים!

אני לא מאמין שאני אומר את זה..

אני האנטי תזה לכללים קבועים מראש. אבל מקובל להפגש כשעה - שעה וחצי, נושאי השיחה - הכירות כללית, משפחה, עבודה, תחביבים, וכו`. המטרה - לבדוק אם יש שיחה משותפת, אם אין רתיעה, ומרגישים נוח אחד עם השניה. בהצלחה.

צ ע ד י ם

New member
יודעת מה?

מכירה את זה שאת פתאום מכירה מישהי חדשה? אז בהתחלה דיבורים כלליים, אח``כ עם האמון וההכרות דברים יותר אישיים עד שהיא נהפכת לחברה הכי טובה? מכירה? אז אותו דבר. רק שבסוף אם זה הולך, מתחתנים. ואם לא, אז בייייייייייייייייייייייייי

ברוכה הבאה לפורום `מתבגרים בפוזה`.

עם כניסתך לפורום יוענק לך קוד רווק בעזרתו תוכלי לעקוב אחר הותק המצטבר של שנותייך במועדון, להתעדכן במספר החברים המצטרפים מידי שנה, ולנהל תחרויות מידע קבוצתיות עם בעלי נסיון עתיר בתחום. הקוד תקף לשבע שנים בלבד. עם תפוגתו ישלח אליך אוטומטית קוד רווק חלופי :) בקיצור, הכי בריא לחפור כמה שפחות , פשוט לכי טבעית והכל יהיה טוב! בהצלחה.

טבעי זה הכי יפה...

אבל לא יזיק פה קצת רושם. פחחח

אז ככה-

בפגישה הראשונה מדברים בעיקר על `המשפחה` ועל הפרטים הסובבים... הפגישה בעיקר נועדה כדי לדעת אם הפרנטר/ית לא דוחה אותך. בפגישות אחרי `מכירים` אחד את השני, מדברים בכיף.. על תחביבים, דברים שאוהבים לעשות, סיפורים, אפילו בעקיפין שומעים קצת את הדעות.. אחרי כמה פגישות כסיימת את השלב הזה ואת חושבת שכבר את מכירה את האופי, יודעת על הדברים שהוא אוהב והדברים שהוא לא, אם אתם מחליטים להמשיך, אז מדברים יותר למעשה.. איך כל אחד רואה את ביתו `העתידני` .. וכמובן, אין כללים ברורים, זה רוח הדברים.

למעלה