היי אני חדשה

i love john

New member
היי אני חדשה

היי אני חדשה ואוהבת את הארי פוטר מלאן זמן! רציתי לשאול אותכם כמה שאלות- 1. מה הוא הספר האהוב עלייך?ולמה? 2.מי היא הדמות האהובה עליך? ולמה? 3. מה הוא הקטע האהוב עליך בכל הסדרה? ולמה?

MispIaced

New member
ברוכה הבאה../images/Emo12.gif

1. מה הוא הספר האהוב עלייך?ולמה? גביע האש. לא יודע למה, הוא הכי מעניין. 2.מי היא הדמות האהובה עליך? ולמה? סנייפ. הצליח להיות נאמן לשני הצדדים בלי שיעלו עליו. 3. מה הוא הקטע האהוב עליך בכל הסדרה? ולמה? החלק שוולדמורט "קם לתחיה" או איך שלא תגדירו את זה בספר הרביעי.

ברוכה הבאה!

1. הספר השישי והשלישי... לא יודעת, פשוט הם היו הכי טובים...
2. אני הכי אהבתי את רון
(בכל הספרים) ואת דרקו בספר השישי....

ברוך הבא לכל מי שבא! ולשאלון:

1. הספר האהוב עליי זה השלישי/השביעי. עוד לא החלטתי. השלישי- כי כל הספר שלח לנו רמזים מכל הפינות ובסוף התגלו מלא טוויסטים גדולים וזה היה פשוט הברקה אחת גדולה. השביעי- זה האחרון. זה הסוף. כאן הכול קורה, רולינג סוגרת את כל המעגלים בצורה פשוט מושלמת, ובנוסף יש לא מעט טוויסטים. 2. הדמות האהובה עליי... אממ.... נראה לי שקריצ'ר ודובי.. 3. הקטע הכי אהוב עליי זה כל הקטע בספר השלישי כשהם בצריף המצווח, וגם כל הסוף של הספר השביעי.

Helen77

New member
ברוכה הבאה ! ../images/Emo115.gif../images/Emo58.gif ספויילר!!!!!

1. מהו הספר האהוב עליך ולמה ? קשה לי לומר... אני אהבתי מאוד את כל הספרים ! אולי את החמישי קצת פחות.. אבל באמת שאני נהנתי מכולם וקשה לי חשוב עליהם בצורה של - כל אחד בנפרד. 2. מי היא הדמות האהובה עליך ולמה? יש כמה.. אוקי- הארי, רון והרמיוני- אי אפשר בלעדיהם והארי כל כך אמיץ וחזק ובן אדם יוצא דופן, רון כזה חמוד וחבר טוב, הרמיוני עומדת על שלה תמיד ואני ממש אוהבת אותה, במיוחד בספר השביעי. סוורוס סנייפ- הוי... סנייפ, סנייפ... חבל לי כל כך שהוא מת, אהבתי אותו מאוד, הוא כזה מסכן ואמיץ. לונה - אין כמו לונה, מוסיפה פלפל לכל דבר, מצחיקה וחכמה. 3. מה הוא הקטע האהוב עליך בכל הסדרה ולמה? שמולי וויזלי אומרת : not my dughter you bitch הסיפור של סנייפ- בספר השביעי והחלק לפני שהוא מת ומבקש מהארי להסתכל עליו כדי לראות את העיניים של לילי- זה לא שאהבתי את זה במובן של "איזה יופי ! " - זה פשוט היה חלק ממש יפה... כשרון והרמיוני מתנשקים סוףסוף! עוד משהו שריגש אותי היה כשהארי גילה שאת המשך המכתב מלילי לסיריוס לקח סנייפ כי לילי רשמה בסוף "המון אהבה, לילי"

Stinki Winki

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

1. מה הוא הספר האהוב עלייך?ולמה? החמישי והשלישי, באותה מידה. החמישי- כי הוא עמוס סיריוס
ולא יודעת, אני זוכרת שבקריאה הראשונה לא יכולתי להוריד אותו מידיים, וזה היחיד שזה היה ככה. השלישי- כי הוא מלא בקונדסאים:) והוא פשוט גאונות מהבחינה שהסוף לא צפוי בעליל! 2.מי היא הדמות האהובה עליך? ולמה? סיריוס- כי הוא כזה... טוב. וזה שהוא עושה שטויות מוסיף לו לאופי, כי הוא לא "טוב לגמרי" כמו לופין. וסנייפ- כי תמיד טענתי שהוא טוב! וכי הוא יורד על הארי והרבה פעמים זה פשוט מגיע לו
וגם כי הוא טיפה מעורר רחמים... מהילדים- רון- כי הוא חמוד ושלומיאל כזה, ופרדג'ורג'- פשוט כי הם מצחיקים נורא! את הקטעים שלהם אני די זוכרת בע"פ. 3. מה הוא הקטע האהוב עליך בכל הסדרה? ולמה? לא נראה לי שיש אחד כזה, אולי כשהארי מגיע לבית של הוויזלים בפעם הראשונה... כנראה שזה איזשהו קטע שמתרחש במחילה.

talbd22

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif

1. הכי אהבתי את השביעי..כל כך הרבה הפתעות וסגירות מעגל בצורה גאונית. 2. רון
, אבל גם אי אפשר בלי הארי, והרמיוני- שנורא התבגרה בספר האחרון, במיוחד כשהיא אמרה בוצמדית- וגאה בזה...אהבתי. 3. אוי, הקטע הכי אהוב זה קשה. נראה לי שכל הסוף של השביעי.

Miss Snape

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

1. מה הוא הספר האהוב עלייך?ולמה? החמישי, כי הוא הכי ארוך. איזה טיעון דפוק.
2.מי היא הדמות האהובה עליך? ולמה? סנייפ. 3. מה הוא הקטע האהוב עליך בכל הסדרה? ולמה? יש מלא.
אמנם זה קצת לא אובייקטיבי, כי אני עדיין מושפעת מהשביעי, אבל הקטע שהארי נכנס למחשבות של סנייפ בילדותו.

mushig

New member
ברוכ הבאה!../images/Emo24.gif

ליאב,חודשיים לפני 15 מחיפה תיהני!

Up To No Good

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

אני מור, בת 13,מחור ליד עפולה. P: ולשאלות: 1. זה ממש קשה
. כולם, נראה לי XD 2. יש הרבה P: אני סתם אכתוב את הדמויות בלי סיבה למה אני אוהבת אותם: ג'יימס, סיריוס, רמוס, סוורוס, וולדי, בלטריקס [חס וחסה, אני לא אוהבת את בלה! פשוט היא דמות מעולה
], פרד וגורג', רון, דובי, דראקו, הרמיוני, נוויל, ובטח יש עוד אבל אני סנילית. P: 3. וואו. זה ב א מ ת קשה.
נראה לי שסיפורו של הנסיך+השיבה ליער [או איך שהיא לא תירגמה את זה...]

מה יא

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif

1. מה הוא הספר האהוב עלייך?ולמה? השביעי, והרביעי והשלישי D: השביעי כי הוא פשוט... העעהע!!! הוא השביעי. הוא כזה מעולה. אני חולה עליו. כפרעליו. תעשה לי ילד. השלישי כי מגלים את סיריוס ורמוס והיעהעעה העלילה די גאונית, טוויסטים טובים. והרביעי כי הוא ממש מגניב! ^^ וכי אהבתי את הטורניר וזה... 2.מי היא הדמות האהובה עליך? ולמה? רון, כי הוא שקסי
ואני חושבת שקשה לא להגיד הארי, אחרי כ"כ הרבה זמן. פשוט כי הוא הארי, והוא כזה בנאדם חמוד. והרמיוני כי לא יפה להשאיר אותה לבד
והעהעעא אני אוהבת את כוולםם!!1 כפרעליהם, די. [סתמי פאקצה] 3. מה הוא הקטע האהוב עליך בכל הסדרה? ולמה? הואוה יש המון. קשה להחליט. אבל קטע שאני חוזרת אליו בזמן האחרון זה שרון חזר והשמיד את ההורקרוקס. הוא פשוט כזה כפרון DDD:

or19951

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo163.gif../images/Emo58.gif

1. אמ... אני לקראת סוף השביעי ונראה לי שהוא האהוב עלי 2. ברור שלונה
3. אני אוהב את כל הסדרה D=

ZoHaRoT

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

שאלות קשות מדי... לא יכולה לענות

ברוכה הבאה!../images/Emo58.gif

נויה,בת 13. ולשאלון: 1. מה הוא הספר האהוב עלייך?ולמה?השביעי. כי הכתיבה מדהימה, כי העלילה מרתקת וכי.. כל המעגלים נסגרים. 2.מי היא הדמות האהובה עליך? ולמה? הארי- כי הוא הירואי :p, הרמיוני- כי אני מזדהה איתה. לופין- חכם אבל חמוד כזה. 3. מה הוא הקטע האהוב עליך בכל הסדרה? ולמה? אמ... אני חושבת שבשביעי- הפרקים the forest agein ו- the battle of hogwarts.

ברוכה הבאה

. מה הוא הספר האהוב עלייך?ולמה? -השלישי יש בו במון מהגוורטס והסיפור נפלא גם השישי והשביעי מצויינים 2.מי היא הדמות האהובה עליך? ולמה? הרמיוני חולה עלייה וגם סנייפ הסיפור שלו אדיר!!! 3. מה הוא הקטע האהוב עליך בכל הסדרה? ולמה? שהרמיוני צועקת על רון בספר הרביעי שהוא היה צריך להזמין אותה וכמובן הנשיקה בינהם והפרק של סנייפ פשוט היה מרגש להפליא

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

השתלבות קסומה!
הספר האהוב? השביעי המצוייין דמות אהובה? סיריוס בלק, לונה לאבגוד, מקגונגל, האגריד ועוד ועוד קטע אהוב? אין לי כח לצטט אבל הפרק האחרון בספר השביעי (בלי ספויילרים)

למעלה