היי אני חדשה

pRincEsSa16

New member
היי אני חדשה ../images/Emo9.gif

התחלתי לראות את הסידרה ביס סטארס..אך את ההמשך ראיתי בדרכים לא חוקיות
הגעתי לפרק 15...אני לא ממהרת לסיים לראות... כל כך כיף לראות את הסדרה הזאת :) אהאה יש לי שאלה! לא יודעת אם זה ספויילר אבל אני יסמן בכל זאת
מה דעתכם על קלייר-פיטר בתור זוג? חח אני יודעת שהפרש הגילאים מוזר..והוא מאוהב בחברה של אייזק. ונראה לי שקלייר אמורה להיות עם זאק (שגם הוא חמוד) אבל....... מה דעתכם? יש סיכוי שיקרה משו? נ.ב ממ נתקלתי בוואלהה בכתבה על גיבורים..אז החלטתי להוסיף אותה לכאן.!

lir972

New member
רעיון גרוע, וזה למה....../images/Emo58.gif

הוא דוד שלה!

pRincEsSa16

New member
../images/Emo58.gif

חחח קצת אחרי שפרסמתי את ההודעה ראיתי למטה שנייתן אבא שלה. איזה דיכאון!!! וגם הוא וניקי...וקלייר עם איזה בלונדיני.. איזה סיבוך. תגידו.. בעונה השנייה הדמויות לא יהיו אותן דמויות? לפי מה שהבנתי אמורות להיותת 5 עונות, וכל עונה היא על אנשים אחרים. זה נכון?

lir972

New member
מהפה שלך לה'

שיהיו 5 עונות..........זאת סדרה גאונית! ואין לי מושג מי יהיה ומי לא יהיה בעונה השנייה, אני רק יודעת שאני מתה שפיטר יהיה (כי יש לי אובססיה אליו)....

אני גם נואש תשובה מספקת..

כרגע ידוע על עונה 2 יוצר הסדרה אמר שכל עונה תהיה על משהו אחר עונה זו חלק-א עונה 2-חלק ב הוא אמר שיהיו גיבורים חדשים סיפור חדש ורעים חדשים.. אם זה באמת ככה זה יהיה מאד חבל... כי כל הרעיון בסדרות שממשיכות שזה הדמויות ממשיכות גם כן...(מבחינתי ברגע שקלייר פיטר נשארים אז הכל סבבה חחח) אהה וכן מה שכולם אומרים סילאר יהיה..( סו?? סילאר ממש לא מעניין אותי)

piterpatrely

New member
לא חושב שכולם לא יהיו

כמובן שאייזק מש"ש לא יהיה כי הוא גיבור מסוג של "טוב למות בעד הרייטינג" ובקשר לשאר לא בטוח כלום חוץ מסיילר (הגאון) שכבר אישרו שנמשיך לאהוב לשנוא אותו גם בעונה הבאה

meetAmeet

New member
16-17-18, הפרקים בעיניי הכי טובים בסדרה!

תפסיקי לקרוא ספויילרים ולכי לראות אותם כבר!

A Lost Hero

New member
ממש לא...!

18 באמת הכי טוב עד עכשיו, 17 די טוב, אבל 14-16 SUX! פרקים 9-11 היו מעולים הרבה יותר מ-17 ובמיוחד מ14-16

meetAmeet

New member
../images/Emo58.gif קודם כל...

הרשה לי להקדים ולומר שהפרקים הכי טובים היו ללא ספק: 9-11 ו-16-18. 16 לא טוב?!!? Unxcpected?! ועוד פרק גרוע?!?! אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם פרק אחר?

הבהרה

דבר ראשון הוא דוד שלה כי היא הבת הלא חוקית של אח שלו דבר שני פיטר יכול להמשיך להיות מאוהב בחברה של אייזק, זה לא יעזור לו, אייזק דפק כמה כדורים והרג אותה.

למעלה