היי אני חדשה אני ממש ממש אוהבת השמיניה. אני נילי בת 11 וחצי מהצפון. אשמח להשתלב.
פ פלורי2 New member 21/1/06 #1 היי אני חדשה../images/Emo9.gif אני ממש ממש אוהבת השמיניה. אני נילי בת 11 וחצי מהצפון . אשמח להשתלב .
O o r t a l13 New member 21/1/06 #3 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif ../images/Emo19.gif אני אורטל בת 13 תהני והשתלבות מהירה!!!
../images/Emo24.gifברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif ../images/Emo19.gif אני אורטל בת 13 תהני והשתלבות מהירה!!!
נ נעמקה19 New member 21/1/06 #6 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני נעם, בת 13 עוד חודש , ומעריצה את אדית חצור. השתלבות נעימה
S shminia com New member 21/1/06 #7 ברוכה הבאה! אני עדי בת 13 תהני! תקראי את התקנון ואת המונחון לחבר הפורום החדש.
G gal love sims New member 21/1/06 #9 היי נילי!! את מפורום סימס נכון?! אני פעם הייתי שם אבל עזבתי!! ברוכה הבאה!! את ממש יצירתית עם הסיפורים שלך של סימס(קראת י את האחרון שעשית...קראתי את הפרק הראשון עם הילדה שאבא שלה נדרס, נראה שזאת מלאני)
היי נילי!! את מפורום סימס נכון?! אני פעם הייתי שם אבל עזבתי!! ברוכה הבאה!! את ממש יצירתית עם הסיפורים שלך של סימס(קראת י את האחרון שעשית...קראתי את הפרק הראשון עם הילדה שאבא שלה נדרס, נראה שזאת מלאני)
פ פלורי2 New member 22/1/06 #14 אה חחח כן זאת אני.. עם הילדה שאבא שלה לא נדרס אלא מת בפיצוץ.. קוראים לסיפור "זיקוקים ועשן כחול לבן"! תודה.. והקודם היה מאחורי הקלעים.
אה חחח כן זאת אני.. עם הילדה שאבא שלה לא נדרס אלא מת בפיצוץ.. קוראים לסיפור "זיקוקים ועשן כחול לבן"! תודה.. והקודם היה מאחורי הקלעים.
H Hollaback Girl14 New member 21/1/06 #13 היי נילי../images/Emo70.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif הי קוראים לי לוטם ואני בת 14 מחיפה השתלבות מהירה
היי נילי../images/Emo70.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif הי קוראים לי לוטם ואני בת 14 מחיפה השתלבות מהירה
ל ליהי לאב הילי New member 22/1/06 #16 ברוכה הבאה! אני ליהי ואני מאוד אוהבת את הילי ילון המושלמת ואיה השתלבות נעימה...
I in love with lauri New member 22/1/06 #18 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני אביב,(בת) אמממ אני בת 12,אני הכי אוהבת את ידידיה והילי (איה וניני) אממ השתלבות מהירה
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני אביב,(בת) אמממ אני בת 12,אני הכי אוהבת את ידידיה והילי (איה וניני) אממ השתלבות מהירה