היי אני חדשה! היי, אתם תוכלו אולי להסביר לי מה ה"כללים" פה? איך הכל הולך וכל הדברים האלה.. תודה!
S sgog New member 31/7/05 #1 היי אני חדשה!../images/Emo9.gif היי, אתם תוכלו אולי להסביר לי מה ה"כללים" פה? איך הכל הולך וכל הדברים האלה.. תודה!
היי אני חדשה!../images/Emo9.gif היי, אתם תוכלו אולי להסביר לי מה ה"כללים" פה? איך הכל הולך וכל הדברים האלה.. תודה!
נ נערה בטירוף New member 31/7/05 #3 היי ה"כלילם" פשוטים מדברים רק על "פירות אסורים " השחקנים , הדמויות , ההפקה בכלל הפורום הזה זה של הבן של המפיק שעכשיו הוא מפיק מקווה שתהני כאן {:
היי ה"כלילם" פשוטים מדברים רק על "פירות אסורים " השחקנים , הדמויות , ההפקה בכלל הפורום הזה זה של הבן של המפיק שעכשיו הוא מפיק מקווה שתהני כאן {:
מ מעייונה 2 New member 3/8/05 #5 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif תהני ..וכאן בפורום מדברים על פירות אסורים ועל כל מה שקורה שם כיאלו זה אמיתי ..
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif תהני ..וכאן בפורום מדברים על פירות אסורים ועל כל מה שקורה שם כיאלו זה אמיתי ..