היי אני חדשה...

just a haP kid

New member
היי אני חדשה...../images/Emo8.gif

היי אנשים אני חדשה פה, קוראים לי רוני ואני בת 13... בטח הבנתם שאני פה בגלל שאני חולההה על... סימפל פלאן, כאילו דההה!!! אז בקיצור... אין קיצור.. לא משנה. לא סתם. אני מחורפנת כי מישוו (אהמממ) רשם אותי לפה במשך חצי שעה ואני בכלל לא בטוחה אם אני אכנס לפה. אבל לומשנה... (אההמ= חנלוש מהפורום.. שנולדה עם נבו באותו יום... והיא במקרהה החברה הכי טובה שלי אבל זה לא קשור... וגם שתינו עוברות בי"ס ביחד וגורמות לחברה ה-3 שלנו לעבור גם כדי שלא תישאר בלעדנו בבי"ס המטורף שלנו... רואים שאני מחורפנת וכותבת דברים שלא קשורים?? נראה לי שהוכחתי את זה, ובכלל נראלי שהגיע הזמן לסגור סוגריים). ולגבי השאלה הברורה הבאה שלכם- לא. אני לא לוקחת כלום. תבדקו אפילו באודות שלי בתפוז.

Beautiful Scar

New member
טוב. היי אני בתאל. ויש לי צלקת בעין

חח, את רשמת במשחק "מי שמעלי" שאני נשמעת כמו הארי פוטר. זה קצת לא היה יפה מה שרשמת, אבל את חדשה אז סולוחה
ויש לי עוד כמה צלקות בגוף שאני עשיתי לאצמי. ח

just a haP kid

New member
תראי למה כתבתי... בתאל, כנסי

כתבתי את זה כי חשבתי שאת גאה בצלקת שלך או משו... כי אם היא "beautiful" אז כנראה שאת אוהבת אותה או משו
... הבנת? סורי בכל מקרה...
וההארי פוטר היה בצחוק, אם לא הבנת...

Beautiful Scar

New member
אגב אני אוהבת הארי פוטר../images/Emo3.gif

היא באמת יפה. חח:] אנלא ממש אוהבת אותה היא פשוט צלקת, וחשבתי שזה הכינוי שמתאים לי ואני אוהפת אותו!

Edgar Davids

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

כבר ראיתי שאת אוהבת קצרים
אז זה כבר השאיר רושם אז יפה מאוד. תשתלבי ותהני בפורום אני גיל בכל מקרה בן 16 :)

just a haP kid

New member
סבבה... על עצמי... חח ../images/Emo8.gif

אוקיי אז ככה... אני רוני בת 13 כמו שאמרתי... אני
את סימפל פלאן, ניצן קייקוב המדהים, אבריל לאבין החמודה, סמאש מאות' והילארי דאף- לפעמים... חח...
אני
כדורסל
, טניס, פינג פונג, לקרוא, לטייל, ת'מחשב ועוד מלא דברים... :) מה עוד יש לספר?? אהה כן אני חולההה על דברים מצחיקים... לא משנה מה... בדיחות, סיפורים מצחיקים, משפטים מצחיקים (יש לי 2 מחברות עם משפטים
) ועוד... אני חולהה על ארץ נהדרת (טל פרידמן שולט!), קצרים (קרן מור שולטת!) ו"החיים זה לא הכל" (כי הם סאטירות/קומדיות) אבל חוצמזה אני שונאת ת'טלוויזיה... ו... נראלי שגמרתי...

sapirush1

New member
וולקאם

אני ספיר בת 15 ואני די שונאת את הילארי דאף אבל לפעמים מחבבת..

למעלה