היי! אני חדשה...

Roni Bond 007

New member
היי! אני חדשה...../images/Emo3.gif

היי! נממ, מקווה שזה בסדר שפתחתי שרשור חדש, לא מצאתי חוקים או משו של הפורום
. נממ, אני מזה מאושרת! מלללא זמן ניסיתי להרשם לפורום ולא הצלחתי לעשות משתמש, זה ממש ביאס:[. היה לי מחשב מטומטם
ולפני יומיים קנו לי חדשששש! והכל עובדדדד! וסופסוף הצלחתי להרשם ולהכנס לפורום של האישה הכי מדהימממה ביקום-> קלי:]]. תמיד רק ראיתי פה הודעות, וכלכך רציתי להגיב, אבל עכשיווו סופסוף אני יכולה
. אזז, נממ, חח אין לי מושג מה להגיד
חחח... נמממ, (כן, אני אוהבת להגיד נממ
) קוראים לי רוני, רוני בונד-סוכנת חשאית 007
... או בקיצור-רוני שם-טוב:]. אני מכפר סבא, ועודמעט בת 14, ב5.5
ואני חיה בשביל קלי:]. חחח בכיתי שבועיים בגלל שהיא לא באה, שיביאו לה קל גרון... חח סתם:]. וראיתם מה ראש 1 אמר עליה?! יצאתי מהמנוי אחרי זה
נמממ, טוב, אין לי מה להגיד
נמממ, מקווה שזה בסדר שוב שפתחתי שרשור חדש, ו... שתקבלו אותי אליכם... חחח
. רוני בונד

ICדרוש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifברוכית!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

טוב, קֹדם כל- אני אדר, בת 13... וגם הצורת חשיבה שלי זה "נמממ"... וכולנו ראינו מה כתבו על קלי {
} בראש1, ו...טוב כבר אמרתי מה אני חושבת על זה, תסתכלי באחד השירשורים למטה... בקיצור, השתלבות מהירה
ותתחדשי על המחשב, דרך אגב!

Roni Bond 007

New member
תודההה! ואדר...

נממ, אדר זה אדר... או הדר? נמממ, הסתבכתי...טוב זה בטח אדר אם הכינוי זה ככה... חחח אניאווי, יותר טוב שלא יקראו לך הדר, (ילדה מזה מוזרה בכיתה שלי, היא מפחידה! חחח). אדר זה כזה, מצלצל יותר טוב...
את לא מבינה מה אני רוצה ממך נכון? גם אני לא זה בסדר
נמממ- נמממ זה יותר נחמד מאממ והממ ואיך שאנשים לא אומרים
חח זה כזה.. נממ!
. למה רשום שזה
בוקס אם זה נראה תפוס עם מלא שוקולד על הפרצוף? חחח, איזה אלימים
... התלהבתי מהסמיילים האלה
טוב רק הגעתי לפה ואני מחרפנת לאנשים ת'מוח, עדיף שאני אשתוק
הערה אחרונה-אש אש בערההה נשלח את ראש 1 למדורה!!! חחחח
. שעת חרפון, שמרו מרחק
. -רוני,רוני בונד-כל שעה, כל מקום... תמיד זמינה- אה כן- אייסיקיו-1961488328 למה זה נראה לי ארוך מדי? חחח שוב- 196148328 יותר טוב

ליטול B

New member
ששששששששששש../images/Emo12.gif

למנהלת קוראים הדר!!
אהה ולשרשר את מה שרצית לאדר לאדר

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאדר...בו-א'!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

בבקשה לא לקרוא לי הדר... אני יכולה להתחרפן מזה ואל תדאגי, גאמני כשהגעתי לכאן שיגעתי לאנשים ת'שכל, ואני עושה את זה עד היום!
וזה בוקס
כאילו הביאו לו משהו לפרצוף {לא בדיוק ברור מה
} ו...נגיד כשמציירים קומיקס תוכלי לראות שעפים דברים כאלה...נראה לי... למה את שואלת שאלות קשות?!
ואני ביום חירפון, אז ממש מותר לך להיות בשעת חירפון... אנשים ה-11.4- מגיע לי למות!

Roni Bond 007

New member
תודהה:).. יאא כמה

תגובות ב5 דקות בערך ואדר-סליחה... חח, מבינה אותך לאח שלי קוראים אודד... וכולם רושמים עודד והוא מתחרפן, אני לא מבינה למה צריך לתת לילד לסבול ככה... חחח, קשה לכם לקרוא לילד איך שהשם שלו אמור להיות? הורים וה"אנחנו רוצים שם מיוחד, אז נהרוס לילד ת'חיים" חחח...
אבל אדר זה יותר נחמד מאודד לא?
אז קיצר, אל תדאגי אני לא הולכת לקרוא לך הדר, אלא אם כן תעצבני אותי מאוד מאוד, מואהאהא...חחח סתם ;], איך אני מרשה לעצמי להגיד דברים כאלה שאני בקושי 10 דקות פה? אבוי!
סליחה, לא התכוונתי לכלום
קיצר, יחי המקוריות
(הפרח אמור להיות כוסית) חחח... אני אוהבת לשאול שאלות קשות, זה נחמד לשגע אנשים! מה יש ב11.4? אבל אני אזיל דמעה
(זה אפילו בול דמעה,חחח)בכל מקרה, זה בטח לא משהו שמח אם בא לך למות בגללו

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאוהו-11.4 סיפור מצונזר!

בכל מקרה...זה לא כזה רע...אבללל...בעע עזבי, אני מרשה לך להזיל דמעה בכל מקרה
וכן, אני מתה על השם שלי... "אדר ב-א!" ב-א' זה השם משפחה שלי...
חחח כל הידידים שלי וכמה בנות קוראים לי אדר ב-א', כי ככה הצגתי את עצמי בתחילת השנה... ואל תגידי אדר זה יותר נחמד, כי הדר תראה אותך ולא יהיה נעים

Roni Bond 007

New member
חחח כן אני קולטת מהר

אני שצריך להזהר מהם! (אאם)-זה "שיעול הדגשה"בדרך רוני בונד, חחח
נמממ, מה רציתי? אה כן, יש לך מסן, אייסי, מש'ו שבו נוכל לפטפט בנעימים ללא כל הפרעות צדדיות שונות? (זה נשמע לא טוב נכון, חחחחח עזבי, נמממ, נראה לי שאת היחידה פה לא? אם עוד מישהו פה, אז שגם ייתן לי אייסי/מסן... אם הוא רוצה כמובן
, עזבו התחרפנתי, שיטטט עודמעט 10, אז כדאי להזהר ממני, תמיד שיא החירפון מתחיל בעשר)-לידיעת הקוראים
.

Roni Bond 007

New member
מה?! אני קולטת מהר מי שצריך לא

אני שצריך.... חחח אמרתי כבר שקרוב לעשר וזה שעת חרפון נכון? כן נדמה לי...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gifהתחרפנת בצורה עצבנית!../images/Emo6.gif

ו... אפילו אני לא מציפה ככה את הפורום... אז קצת להפחית בהודעות {כן, אני חוששת למקום הראשון שלי בסטטיסטיקות...יש בעיות!?
}

Roni Bond 007

New member
נמממ, כן.

התלהבתי קצת מהפורום... חח, אל תדאגי אני לא רוצה להוריד אותך מהמקום הראשון... (או שכן, מואהאהא..) יש לך כמה דקות להציף חח כי קטשופ צריך לאכול (תמותו, אבל גם חתולים צריכים לאכול-במיוחד קטשופ,החתול הכי חבודדד בעולםםם!-תקראו את הפרטים של על עצמי ותבינו, לא שיש ממש מה להבין), שיווו עזבו אותי כבר! מוצצי דם שכמותכם! (נמממ, כבר 9:54... סליחה!) עדיף באמת שאני אלך להאכיל את קטשופ, ואל תמנעו ממני כי אסור לי להרעיב אותו, מצטערת שאני צריכה ללכת, אבל לפעמים זה מה שצריך לעשות. אני עוד אחזור ידידיי, אני עוד אחזור. נמממ, ביי...

למעלה