היי אני חדשה..

פגית

New member
היי אני חדשה..../images/Emo3.gif

בגלל השינויים של הפורום וכי נעדרתי יותר מידי זמן וממש התגעגעתי, חזרתי.. ברכות לזוכים והכחולים..כחול תמיד כחול! וראיתי ג'אג אתמול יאי.. אז זהו.. לא אוהבת NCIS ננסה להתגבר או להתחיל לראות חחחחח

SoldieRonit

New member
בכלל לא הבנתי מה זה NCIS ../images/Emo163.gif

ומה היה בסוף הפרק עם לורן

שיריק2

New member
ב- 8/3 זה מתחיל

בערוץ הולמארק העונה הראשונה והשנייה בשידורים חוזרים כל יום בעשר (אם לא יהיו שינויים )וחוזר לפנות בוקר. ביוני תתחיל העונה החדשה השלישית שמשודרת נכון להרגע בארה"ב

Dark Storm

New member
NCIS היא סידרת בת של ג'אג

שאח"כ הפכה לעצמאית. פרק הפיילוט של הסידרה הוא בעצם פרק כפול של ג'אג שישודר בארץ בקרוב, לקראת סוף העונה הנוכחית בערוץ 3.

SoldieRonit

New member
שתי שאלות - מי מהקאסט ממשיך בסדרה

והאם הפרק הכפול הוא המשך של ג'אג ומה מצב הסדרה באמריקה ועוד משהו - אם הסדרה מתחילה בערוץ 3 בסיום העונה הזאת - יהיו חסרות לנו שתי עונות באמצע ,אז זה לא "ספוילר" בעצם או שאין קשר ?

Hieros Gamos

New member
אף אחד מהקאסט של ג'אג לא משחק

קבוע בNCIS, היו כמה הופעות אורח לא חשובות של חלק מהם. הפרק הכפול, פרק הפיילוט של NCIS בעצם זה שני פרקים של ג'אג שסובבים בעיקר סביב NCIS, את הנסיבות את תראי עוד מעט כשזה יגיע לארץ (8X20-21) . בארה"ב הסידרה בעונה השלישית שלה, שבוע שעבר בשלישי שודר פרק 16 אם אני לא טועה (זה היה 16 נכון? כבר מחקתי אותו הוא היה מוזר..) ... ולגבי איזה סידרה השאלה האחרונה ג'אג או NCIS? ג'אג לוידעת אם היא מתחילה ישר, סביר מאוד להניח שלא וNCIS משודרת רק בהולמארק ושתי העונות הראשונות שלה כבר שודרו וישודרו שוב החל מה28.3...

SoldieRonit

New member
../images/Emo45.gif סבבה ../images/Emo51.gifאני אתן לזה הזדמנות

בהולמרק

למעלה