היי אני חדשה קוראים לי לידור, עוד מעט בת 12 מחולון. עוד משהו? =]
נ נקמת הגזר New member 2/8/06 #1 היי אני חדשה../images/Emo13.gif קוראים לי לידור, עוד מעט בת 12 מחולון. עוד משהו? =]
M Music4Life New member 2/8/06 #4 ברוכה הבאה מותק ../images/Emo24.gif וולקאם טו דה פורום של שרית חדד.... אני מקווה שתעבירי את זמנך באופן נפלא פה, תהני מכל רגע, תמצאי בפורום הזה הרבה עניין...ושיהיה בכיף השתלבות נעימה נ.ב - וואו איזה שם מצאת לך....חחחחחחחחח, קורע...מקורי ביותר
ברוכה הבאה מותק ../images/Emo24.gif וולקאם טו דה פורום של שרית חדד.... אני מקווה שתעבירי את זמנך באופן נפלא פה, תהני מכל רגע, תמצאי בפורום הזה הרבה עניין...ושיהיה בכיף השתלבות נעימה נ.ב - וואו איזה שם מצאת לך....חחחחחחחחח, קורע...מקורי ביותר
נ נקמת הגזר New member 2/8/06 #12 תודה לכולם ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
ש שרית הנשמה שלי New member 2/8/06 #13 שלום שלום.. ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif תהני פה איתנו.. זה בטוח אגב- כינוי מחץ יש לך... וגם החתימה כזאת.. בחרוזית וגם נכונה..
שלום שלום.. ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif תהני פה איתנו.. זה בטוח אגב- כינוי מחץ יש לך... וגם החתימה כזאת.. בחרוזית וגם נכונה..
ר רותם שמואלי New member 2/8/06 #14 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני בטוח שאת תהני פה ותענימי את זמנך פה אז ברוכה הבאה לפורום של . שרית חדד אני רותם בן 16.5 נעים מאוד
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני בטוח שאת תהני פה ותענימי את זמנך פה אז ברוכה הבאה לפורום של . שרית חדד אני רותם בן 16.5 נעים מאוד
ש שרופה על מלכה אחת New member 2/8/06 #15 ברוכה הבאה נשמה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני הודיה בת 16 מירושלים..! אז תהני מותק