היי, אני חדשה שמי דנה... ואני חולה על דון,עדי וידידיה אשמח להשתלב... דנה
ד דנדוש 2 New member 6/3/06 #1 היי, אני חדשה ../images/Emo13.gif שמי דנה... ואני חולה על דון,עדי וידידיה אשמח להשתלב... דנה
מ מיטל עבד New member 7/3/06 #3 ברוכה הבאה.. אני מיטל, בת 15 וחצי מטבריה.. ואני חולה כ\על ידידיה ודון.. השתלבות נעימה..
S Seas Girl New member 7/3/06 #4 היי דנוש../images/Emo70.gif ברוכה הבאה... טוב את כבר מכירה אותי אז מה שנותר לי להגיד לך זה שתהיה לך השתלבות מהירה ונעימה בפורום... ושתהני...
היי דנוש../images/Emo70.gif ברוכה הבאה... טוב את כבר מכירה אותי אז מה שנותר לי להגיד לך זה שתהיה לך השתלבות מהירה ונעימה בפורום... ושתהני...
נ נעמקה19 New member 7/3/06 #5 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני נעם בת 13 מעריצה את אדית חצור. השתלבות נעימה
נ נעמקה19 New member 7/3/06 #9 כי אני במחשב של אמא שלי ../images/Emo6.gif כי תום נכנסה מהניק שלה למחשב שלי ואנלא מצליחה לצאת ממנו
נ נעמקה19 New member 7/3/06 #17 וואו, זה ממש מפריע, הא? ../images/Emo6.gif אז הנה, חזרתי למחשב שלי, והנה תמונה
ס סתיו לאב הילי New member 7/3/06 #16 ../images/Emo55.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif