היי אני חדשה היי אני חדשה בפורום :) ואני מתה על הלהקה מארון 5 איזה שירים יפים יש להם :)))
D dandusha1 New member 25/1/05 #1 היי אני חדשה ../images/Emo13.gif היי אני חדשה בפורום ואני מתה על הלהקה מארון 5 איזה שירים יפים יש להם ))
היי אני חדשה ../images/Emo13.gif היי אני חדשה בפורום ואני מתה על הלהקה מארון 5 איזה שירים יפים יש להם ))
S sheepi New member 25/1/05 #3 ברוכית בובע! אני מרין הכבש של הפורום נעים להכיר... שתיהיה לך השתלבות מהירה ומהנה!
K KerenWelling New member 26/1/05 #4 ברוכה הבאה!!!!!!!!!!../images/Emo20.gif אני קרן, בת 16 מחולון!! ברוכה הבאה לפורום, תהני ותחרשי על מארון בלי סוף!!!!! מה איתך? אני מבינה לפי הכינוי שקוראים לך דנה...?*הייתכן?!* בת כמה ומאיפה?, ואם בא לך עוד כמה פרטים (עסיסיים) עליך...
ברוכה הבאה!!!!!!!!!!../images/Emo20.gif אני קרן, בת 16 מחולון!! ברוכה הבאה לפורום, תהני ותחרשי על מארון בלי סוף!!!!! מה איתך? אני מבינה לפי הכינוי שקוראים לך דנה...?*הייתכן?!* בת כמה ומאיפה?, ואם בא לך עוד כמה פרטים (עסיסיים) עליך...
C CiNdErElLa3887 New member 26/1/05 #5 ../images/Emo142.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif את מוכרת לי מאיפשהו..יכול להיות שגם היית בקומונה של מארון בימיה הזוהרים? אניוואי ברוכה הבאה..אני הילה נעים מאוד השתלבות נעימה חמימה עכשיו ספרי קצת על עצמך
../images/Emo142.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif את מוכרת לי מאיפשהו..יכול להיות שגם היית בקומונה של מארון בימיה הזוהרים? אניוואי ברוכה הבאה..אני הילה נעים מאוד השתלבות נעימה חמימה עכשיו ספרי קצת על עצמך
K KerenWelling New member 26/1/05 #7 חחח חשבתי שזו רק אני! שמתי לב שהיא טיפה מוכרת... אם היא בת 14...אני אשתה קולה!!! (חחחחחחחחח. הילע מבינה.)
חחח חשבתי שזו רק אני! שמתי לב שהיא טיפה מוכרת... אם היא בת 14...אני אשתה קולה!!! (חחחחחחחחח. הילע מבינה.)
D dark yuval New member 26/1/05 #6 היי ../images/Emo103.gif אני אה.. טוב, אני מניח שזה די ברור לפי הכינוי.. ^^" מה קורה?
א א י צ ט ר ו ב ל י ת New member 26/1/05 #8 ברוכה הבאה...(= אני שיי.. בת 15 ועשרים יום.. מועהאאעאעהאהאה סתם(= השתלבות נעימה לך פה יאלדהההה
S SHANY4E New member 26/1/05 #11 ברוכית הבאית!../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif אני שני בת 14.....
G galevine New member 26/1/05 #12 וולקאם דנהלה (?)../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif השתלבות מהנה ומהירה בפורום. אני גל בת 14 וחצי ממודיעין=] מסנג'ר/אייסיקיו?
וולקאם דנהלה (?)../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif השתלבות מהנה ומהירה בפורום. אני גל בת 14 וחצי ממודיעין=] מסנג'ר/אייסיקיו?
D dandusha1 New member 28/1/05 #15 תודה לכולם סליחה שזה די באיחור אבל.. לא הייתי פה הרבה זמן.. בקיצור לא קוראים לי דנה , קוראים לי דניאל אבל תקראו לי איך שבא לכם ויש לי מסנג'ר : [email protected] ואייסיקיו: 239345381
תודה לכולם סליחה שזה די באיחור אבל.. לא הייתי פה הרבה זמן.. בקיצור לא קוראים לי דנה , קוראים לי דניאל אבל תקראו לי איך שבא לכם ויש לי מסנג'ר : [email protected] ואייסיקיו: 239345381
ח חולה על אגמוש New member 28/1/05 #16 שלומלום ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif אני גלי..נעים להכיר חחח <עזבי אני סתם משוגעת היום> אני בת 11 תהני...איך לא? חחחחחחחח
שלומלום ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif אני גלי..נעים להכיר חחח <עזבי אני סתם משוגעת היום> אני בת 11 תהני...איך לא? חחחחחחחח