היי... אני חדשה

zigzagirl

New member
היי... אני חדשה../images/Emo13.gif

מתחילת שנה כבר אני מתנדבת במשא"ז... ובמוצ"ש האחרון היה לי את הסיבוב הכי מעניין שלי בינתיים:) בדרך כלל אני נופלת על חבורת זקנים וסופרת את הדק'ות עד סוף הסיור [סתם משתפת
] נעים מאוד

../images/Emo13.gifזה לא חייב להיות כך..

צרפי חברים או בחרי אנשים מהבסיס שהיית רוצה לסייר איתם והעבירי המסר למב"ס/ית. אין שום סיבה שלא תהני במשמרת,תוך כדי ביצוע המשימות הנדרשות. אם עולה בעייה-נא עדכניני .

zigzagirl

New member
זה קצת בעיה..

כי אני כמעט ולא מכירה אף אחד מהמשא"ז.. אבל חפיף... רק שיתפתי אותכם בסיור המהנה שהיה לי.. בחורה אחת על שלושה גברים [
] ואמרו שאני אמיצה וזה.. נכנסנו לאיזה בניין חשוך ומתפורר שאמרו שמצאו שם כל מיני דברים...נהניתי

היי ברוכה הבאה ל משא"ז ולפורום

כפי שיודית כתבה תבחרי את החבר'ה שאת הכי בראש טוב איתם שיהיה לך גם כאלו אנשים שאת יכולה לסמוך עליהם

שלום לך!

את באמת לא אמורה להרגיש ככה , תפני למפקד/ת הבסיס שלך ותבקשי ממנו או ממנה שאת רוצה לצאת לסיור עם אנשים שיש להם ראש צעיר ויודעים את העבודה. לאט לאט תבני לך צוות קבוע של אנשים שטוב לך איתם כמו שנאמר כאן קודם סך הכול את צריכה לצאת מסופקת מההתנדבות שלך ולא להיות מבואסת. חמודה שיהיה לך אחלה משמרות :).

שלום30

New member
../images/Emo127.gif טוב עשית שלא פרסמת את שמו

רצוי גם להמנע מלספר פרטים היכולים לחשוף ולזהות אותך או את מקום ההתנדבות. אלו חלק מההמלצות המוכרות והידועות לגולשים באינטרנט, ולמי שרוצה לשמור על אנונימיות ברשת, ומי שלא רוצה להיות אנונימי - שיעשה ככל העולה על רוחו.

משאז

New member
היי ברוכה הבאה.....

ברוכה הבאה לפורום.... ולמשמר בכלל.... לפי מה שהבנתי את בקלאסי.... שיהיה לך המון המון בהצלחה ותנסי ליהנות מהמשמרות תבקשי לצאת עם חברה צעירים ונחמדים אני בטוח שהמב"ס (מפקד הבסיס) ישמח לעזור לך ולקבוע לך משמרות שתיהני בהן..... איפה את מתנדבת???? ואם מותר לשאול (שאלת רשות) בת כמה? שוב בהצלחה רבה הדר רז מפקד מיפקדת נוער אק"מ רמת השרון

למעלה