היי אני חדשה

FlowerPower

New member
היי אני חדשה../images/Emo13.gif

קראתי פה כמה הודעות וזה נראה פורום ממש נחמד אז... אמממ... אני ליהי בת 13 מפ"ת מקווה להשתלב

shiri-d

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

מה קורה
מכירה במקרה את נופר
בעצם היא אמורה להיות יותר גדולה ממך... אז את בטח לא מכירה אותה... לא משנה... אני שירי ואני בת 14 מהרצליה... have fun
ובאותה הזדמנות אני אגיד... שעוד חמש דקות אני הולכת להצגה... משרתם של שני האודנים... בהבימה... מכירים
עם וילוזני... אמרו שזו הצגה טובה... ועוד משהו... קיבלתי 100 בתנ"ך... בעצם 99 אבל המורה נחמדה והיא החליטה לא להתחשב בזה... וגם... 92 בהרצאה באנגלית... איך אני שמחה
...

shiri-d

New member
קבלי צל"ש ../images/Emo13.gif

אני בעצם קיבלתי 99 אבל המורה הייתה נחמדה והיא אמרה לי שהיא לא הורידה לי כי היא לא רוצה לדפוק אותי... (במילים קצת אחרות...) איזה קטעים... אני פותחת עיתון... פתאום אני רואה.... ילד מכיתה ח´ בחטיבת בן גוריון... זרק עציץ על המורה... וזו החטיבה שלי... לא שמעתי על זה לפני זה... בסוף מתברר שהוא זרק עציץ על המורה להיסטוריה...

taltalit

New member
הי ליהי...!

ברוכה הבאה!!! אמ...ליהי... שם מוכר.... אני מכירה אותך מפורום אחר- נכון? אה אופס שכחתי להציג את עצמי- אני טל, בת 15...

Loppy

New member
היי ליהי - ברוכה הבאה!

אני דור בן 13 מרעות. ואם כבר התחלתם לספר על ציונים אז קיבלתי 100 בעבודה בהיסטוריה! (הייתי הורג את המורה שלי אם היא לא היתה נותנת לי 100 כי מזה השקעתי...אתם יודעים, ליאונרדו דה וינצ´י...)

למעלה